Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakl

Beyoncé rasplesala 18.000 obožavatelja u Areni!

Beyonce fotke (1)
Frank Micelotta/Invision za Parkwood Entertainment
17.04.2013.
u 21:05

Gotovo dva sata pop-diva bez premca Beyoncé Knowles-Carter s istim je žarom i energijom koja izaziva strahopoštovanje zabavljala 18 tisuća obožavatelja na megaspektaklu u Areni Zagreb.

Najpopularnija pjevačica današnjice drugi je put u našu metropolu stigla u sklopu svoje najveće i produkcijski najraskošnije turneje dosad “Mrs. Carter Show World Tour”.

Oduševljena publika

– Pozdrav! Divan je osjećaj nastupati večeras pred svima vama. Ovo nije prvi put da sam u Hrvatskoj i imam jako lijepe uspomene na vašu zemlju – poručila je krcatoj Areni pjevačica. Koncert je otvorila svojevrsnom budnicom žena “Run the World (Girls)”, a uslijedile su “End of Time”, “Flaws and All”, koju je uz riječi “Bili ste uz mene i kada sam griješila” posvetila obožavateljima, “Get Me Bodied”, “Baby Boy”, “Diva”, “Party” i drugi hitovi.

Uz repertoar od 23 pjesme diva se presvukla čak desetak puta, a najveće oduševljenje publike izazvao je provokativni zlatni šljokičasti kostim s istaknutim prsima i lažnim bradavicama kojim je Beyoncé omamila obožavatelje i na koncertu u Beogradu.

Spektakularna produkcija uključivala je i dvije pozornice, veću i manju, a pjevačicu je s jedne na drugu binu nosio kran. Izvedbu predzadnje pjesme, balade “I Will Always Love You” pratio je video iz dokumentarnog filma o životu superzvijezde “Beyoncé: Život je samo san” u kojem su se pojavili i kadrovi s njenog odmora na Jadranu što je posebno razgalilo publiku. Pjevačica je tu pjesmu posvetila preminuloj divi Whitney Houston.

Neponovljiva

Gospođa Carter svoj drugi koncert u Zagrebu završila je s himničnom “Halo”, a istu je pjesmu pjevala za kraj i kada je prvi put nastupila u našoj metropoli prije četiri godine. Sličan scenarij kao i tada vidjeli smo i kada je riječ o prisnosti s publikom dobitnice 17 Grammyja.

Naime, i na današnjem je nastupu neprestano komunicirala s publikom, pozdravljala se s obožavateljima pružajući im ruku...

Kao predizvođač Beyoncé nastupila je Franka Batelić. Odjevena u neobičan, futuristički triko otpjevala je nekoliko svojih pjesama, a pjesmu “Girl on Fire” posvetila je, kako je sama rekla, neponovljivoj Beyoncé.

>>Talijani 20 sati putovali da bi vidjeli Beyonce

>>Šaljite nam fotografije i videa s koncerta na mail dojavi@vecernji.net

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije