Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove fotografije

Evo kako je izgledalo drugo vjenčanje Ljupke Gojić i Mihaela Mikića

Ljupka Gojić
Foto: Instagram
1/8
21.01.2014.
u 17:53

Nakon što je u ponedjeljak objavila fotografiju s vjenčanja, Ljupka je i na društvenim mrežama prikazala kako je izgledao vikend tijekom kojega su se vjenčali

Iako kažu da je sedma godina braka kritična, za bivšu manekenku Ljupku Gojić i nogometaša Mihaela Mikića pokazalo se suprotno. Da njihova ljubav cvjeta nakon svih tih godina, pokazali su ovog vikenda potvrdivši ponovno bračne zavjete, ali ovog puta u crkvi.

Nakon što je u ponedjeljak objavila fotografiju s vjenčanja, Ljupka je na društvenim mrežama prikazala kako je izgledao vikend tijekom kojega su se vjenčali. Uz kuma Igora Bišćana i njegovu suprugu Mariju, crkveno vjenčanje proslavile su i Ljupkine prijateljice Iva Balaban, Iris Androšević Pinjuh i druge.

– Malo smo se veselili i ovaj vikend – napisala je Ljupka ispod jedne od fotografija.

Par posljednjih nekoliko godina živi u Japanu, gdje Mikić igra za nogometni klub Sanfrecce Hiroshima, dok su crkvene zavjete potvrdili u Zagrebu.

>>Lijepa Ljupka Gojić u zlatnoj haljini rekla 'da' suprugu Mihaelu Mikiću

 

Komentara 3

ĆA
ćaćaća
19:07 21.01.2014.

ma bitno da je sve spontano :)))

Avatar maladala
maladala
18:47 21.01.2014.

Pa tko su ovi mili bogo?????????

LO
lopti28
19:12 21.01.2014.

U kojoj je ovo crkvi?Jel ovo u pravoslavnoj,pošto je ona pravoslavka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije