Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
big brother

Ervin i Steffani ponovno u ljubavnom klinču

big brother
Foto: RTL
1/8
07.09.2015.
u 11:50

Poslije seksa Ervin i Steffani vratili su se pokraj bazena gdje ostatak stanara ima tulum. Stefani počne predbacivati Ervinu da gleda Barbaru...

Sve je napetija situacija između Ervina Mujakovića i Splićanke Steffani Banić. Sinoć su se Ervin i Stefani opet hvatali po krevetu i ponovno se našli u ljubavnom klinču. Bili su sami u sobi. Nakon seksa vratili su se uz bazen, gdje se okupio ostatak stanara na tulumu. Stefani počne predbacivati Ervinu da gleda Barbaru...

On se čudi i kaže joj da nema pojma o čemu priča i pita je nije li pijana, na što mu ona odbrusi da se ovo što je bilo između njih više neće ponoviti te da je on sad za nju prošlost. Da ga dodatno iznervira kaže mu da je to bio samo prosječan seks i da se prvog puta i ne sjeća, a drugog se sjeća samo djelomično.

Aleksandar s Barbarom komentira da je na početku mislio da je Stefani super, a sad o njoj misli da je ''dno dna''. Vasići su također gledali i komentirali seks između Stefani i Ervina. Rada se pita pije li Ervin pije Viagru i je li ga sram. Komentiraju kako bi se sada trebao pokazati kao pravi frajer pa ''smotati'' i ostale cure u Kući. Također, svi se pitaju hoće li Steffanin otac promijeniti bravu na vratima.

>> Steffani: Žao mi je mame što je rodila monstruma, Majka Katja: Ne treba žaliti

Komentara 4

Avatar MENSA
MENSA
20:28 07.09.2015.

Pitam se s kojim ciljem i na kraju krajeva, s kojim pravom objavljujete ovakve umobolije koje mogu zanimati samo nekoga tko ima "kvar" u glavi!?

RI
rikavac
18:27 07.09.2015.

majko draga pa jel Hrvatska spala na to da moramo gledat a i citat o ovim glupostima. Daleko ce dogurat Hrvatska a i mladi gledajuci ovakve emisije. Fuuujjj

Avatar pivapivic
pivapivic
19:53 07.09.2015.

Molim vas napišite ako se sutra budu grlili i ljubili po krevetu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije