Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Genijalci Erika Bele i Dominik Draguzet na talijanski festival idu u travnju

Erika i Dominik naši su predstavnici na Sanremu

Erika Bele
Damir Marušić/Pixsell
07.02.2010.
u 19:50

Malim pjevačima uzori su Jacques Houdek i Tony Cetinski, a Eriki i njena darovita 19-godišnja sestra Betty koja će ove godine nastupiti na Dori

Na Sanremu, kultnom talijanskom festivalu zabavne glazbe, na kojem se već 60 godina dokazuju samo najveće pjevačke zvijezde ove će godine nastupiti i dvoje malih Istrana.

Dominik Draguzet iz Kujići i Erika Bele iz Kaštela u petak su doznali da će nastupiti na Sanremu junior u travnju! Zahtjevan žiri prihvatio je dvije pjesme za koje je aranžman napravio Tihomir Preradović, tekst napisala Arijana Kunštek, a uglazbila Ines Prajo.

Pobjedničke pjesme

One su svoje uratke i poslale na natječaj i osvojile kartu za veliki nastup. Uz pjesme na talijanskom jeziku, Erika i Dominik će se predstaviti i sa po jednom hrvatskom pjesmom, a u domu obitelji Draguzet u Kujićima Sanremo je bio razlog da se u subotu načme pršut.

– Kada sam doznao da ću biti na Sanremu bio sam najsretniji na svijetu. Pjevat ću pjesmu “Il primo amore“ (Prva ljubav) – priča uzbuđeni desetogodišnjak Dominik koji svira i gitaru, a učenik je glazbene škole u Puli. Kaže da da su mu uzori Jacques Houdek i Tony Cetinski. Eriki Bele je 12 godina, a uzor joj je njena 19-godišnaj sestra Betty koja sa pjesmom “Ne” nastupa čak na Dori.

– Pomažu mi Betty te Dolores Barnaba. Ne želim biti pjevačica, nego modna stilistica pa ću i za Sanremo sama smisliti kreaciju – kaže Erika koja će pjevati “Mini mondo ed io“ .

Fešta uz pršut

Na fešti u Kujićima bio je i Alan Poropat, voditelj festivala Mali veliki mikrfon. – U 12 godina koliko vodim “ Mikrofon” nisam čuo da je itko iz Hrvatske sudjelovao na Sanremu, a pjevat će se i hrvatska pjesma koju tek biramo – kazao je Alan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije