Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA VODITELJICA

Doris Pinčić Rogoznica pokazala vitke noge i oduševila fanove

Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
1/8
10.06.2020.
u 08:41

- Nešto prekrasno! Ukrašavaš dan svojom ljepotom - napisao joj je jedan obožavatelj, dok je bilo i onih koji su htjeli da malo podigne haljinu i još više pokaže noge

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica na Instagramu je objavila fotografiju ispred svoje kuće prije odlaska na posao i ponovno dobila pregršt pohvala za svoj izgled. 

- U akciju, pusa svima - napisala je Doris koja je pozirala u plavoj haljinici koja je istaknula njene vitke noge. 

Doris Pinčić Rogoznica
1/7

- Nešto prekrasno! Ukrašavaš dan svojom ljepotom - napisao joj je jedan obožavatelj, dok je bilo i onih koji su htjeli da malo podigne haljinu i još više pokaže noge. 

Foto: Instagram screenshot

Fotografija je u manje od jednog dana dobila više od 10 tisuća lajkova i puno pozitivnih komentara. Podsjetimo, voditeljica je nakon godina suradnje s RTL-om lani prešla na HRT, gdje vodi emisiju "Dobro jutro Hrvatska", a nedavno je uz Duška Čurlića vodila i virtualnu dodjelu Večernjakove ruže. 

Doris ima puno obožavatelja, a nedavno je na Instagramu objavila i kako joj je netko na automobilu ostavio poruku - "Doris, volim te". 

 

Komentara 3

Avatar Osvetnik.Ernesta.Fulira
Osvetnik.Ernesta.Fulira
09:14 10.06.2020.

Zanimljivo... a što je pokazala jutros Ines Minčić Brodarica ? Kako.. ? Ne znate tko je to ? Hmm.. pa otprilike isto kao i ova u naslovu... ? Neka-negdje-nešto--- nebitno i irelevantno ...

Avatar Asterix
Asterix
09:32 10.06.2020.

Slika u plavoj haljini katastrofa.

Avatar manjejeviše
manjejeviše
09:09 10.06.2020.

A evo i dnevna doza Pi(n)čićke !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije