Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Damir je dulje vrijeme bio na kisiku, Gabrijela iz showa shrvana: 'Bio je napaćen čovjek'

Sprijateljio se s mnogim kandidatima tijekom showa, uključujući i Gabrijelu Crnjac koja je potvrdila ovu vijest zajedničkim prijateljima.
23. listopada 2020. u 14:40 2 komentara 9144 prikaza
Foto: RTL Screenshot
Pogledajte galeriju 1/6

U 49. godini života napustio nas je Damir Leskovec, bivši kandidat RTL-ova showa "Život na vagi". Damir je preminuo od posljedica plućne bolesti te pretrpljenog moždanog udara.

Bio je samohrani otac već 14 godina. otkad je ostao bez supruge, a radio je kao zaštitar i vozač da bi uzdržavao sebe i kćer Valentinu.

"Na kisiku je bio dulje vrijeme zbog problema s disanjem i dotokom kisika u krv, imao je teži moždani prije tjedan dana i odmah je hitnom dovezen na 'Sveti Duh'. I od tada su mi govorili da je bolje i da ide na bolje. Jučer su me nazvali i rekli da je umro u 5 i 15", kazala je njegova kći za 24 sata. 

1 / 7

Sprijateljio se s mnogim kandidatima tijekom showa, uključujući i Gabrijelu Crnjac koja je potvrdila ovu vijest zajedničkim prijateljima.

"Doznala sam od kolegice iz showa pa sam stupila u kontakt s njegovom kćeri da izrazim sućut i pitam što se dogodilo. Rekla je da je imao problema s plućima, prije tjedan dana imao je moždani udar, ali je bio dobro i oporavljao se tako da je ovo iznenada. Ne sjećam se točno kada smo se čuli, ali nakon showa čuli smo se nekoliko puta. Uvijek me obavezno pitao kako kile, bilo mu je drago što kile nisam vratila, i govorio mi je da se trudim da skinem sve što imam i da me razumije jer i on dugo vodi borbu s kilama. Bio je dobar i napaćen čovjek s dušom većom od svemira", kazala je za 24 sata. 

RTL je izrazio žaljenje obitelji i prijateljima pokojnog Damira: „Duboko smo potreseni viješću o Damirovu preranom odlasku. Izražavamo duboku sućut obitelji i prijateljima. Neka mu je laka zemlja", napisali su.

prerani odlazak Prije ulaska u ŽNV Damir je imao samo jednu želju: 'Kćeri sam govorio da idem kupiti vrijeme za nas' VELIKA TUGA Preminuo Damir iz ŽNV: Bio je samohrani otac koji je prije 14 godina postao udovac Sviđa li vam se? Iznenadila pratitelje: Barbara Kolar pozirala bez trunke šminke i pokazala novi imidž

Zoran Vakula
PROGNOZA ZA HRVATSKU
Vakula otkrio kakva bi trebala biti veljača i koliko će biti oborina
PRIPREMA VOZILA
Doznajte kako kvalitetno pripremiti vozilo za zimsku vožnju i osvojite vrijedne nagrade
  • liliZG:

    Iznenada??? plućna bolest i moždani= smrt-iznenada?????

  • Divana:

    Pokoj mu vječni a kćer sućut.