Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dogodilo se iznenada

Damir je dulje vrijeme bio na kisiku, Gabrijela iz showa shrvana: 'Bio je napaćen čovjek'

Foto: RTL Screenshot
1/6
23.10.2020.
u 14:40

Sprijateljio se s mnogim kandidatima tijekom showa, uključujući i Gabrijelu Crnjac koja je potvrdila ovu vijest zajedničkim prijateljima.

U 49. godini života napustio nas je Damir Leskovec, bivši kandidat RTL-ova showa "Život na vagi". Damir je preminuo od posljedica plućne bolesti te pretrpljenog moždanog udara.

Bio je samohrani otac već 14 godina. otkad je ostao bez supruge, a radio je kao zaštitar i vozač da bi uzdržavao sebe i kćer Valentinu.

"Na kisiku je bio dulje vrijeme zbog problema s disanjem i dotokom kisika u krv, imao je teži moždani prije tjedan dana i odmah je hitnom dovezen na 'Sveti Duh'. I od tada su mi govorili da je bolje i da ide na bolje. Jučer su me nazvali i rekli da je umro u 5 i 15", kazala je njegova kći za 24 sata. 

1/7

Sprijateljio se s mnogim kandidatima tijekom showa, uključujući i Gabrijelu Crnjac koja je potvrdila ovu vijest zajedničkim prijateljima.

"Doznala sam od kolegice iz showa pa sam stupila u kontakt s njegovom kćeri da izrazim sućut i pitam što se dogodilo. Rekla je da je imao problema s plućima, prije tjedan dana imao je moždani udar, ali je bio dobro i oporavljao se tako da je ovo iznenada. Ne sjećam se točno kada smo se čuli, ali nakon showa čuli smo se nekoliko puta. Uvijek me obavezno pitao kako kile, bilo mu je drago što kile nisam vratila, i govorio mi je da se trudim da skinem sve što imam i da me razumije jer i on dugo vodi borbu s kilama. Bio je dobar i napaćen čovjek s dušom većom od svemira", kazala je za 24 sata. 

RTL je izrazio žaljenje obitelji i prijateljima pokojnog Damira: „Duboko smo potreseni viješću o Damirovu preranom odlasku. Izražavamo duboku sućut obitelji i prijateljima. Neka mu je laka zemlja", napisali su.

Komentara 2

LI
liliZG
14:37 26.10.2020.

Iznenada??? plućna bolest i moždani= smrt-iznenada?????

DU
Deleted user
15:21 23.10.2020.

Pokoj mu vječni a kćer sućut.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije