Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostali bliski

Courteney Cox 48. rođendan proslavila s uskoro bivšim mužem

courteney
Pixsell
16.06.2012.
u 18:00

S roditeljima je bila i njihova kći Coco koja je u srijedu navršila osam godina. Dokaz je to da izjave glumačkog para, koji se razišao još u jesen 2010., kako su sada u boljim odnosima nego dok su živjeli zajedno nisu bile prazne riječi.

Iako su prije tjedan dana predali papire za razvod, Courteney Cox i David Arquette i dalje su u dobrim odnosima. U petak su zajedno proslavili 48. rođendan glumice ručkom u jednom restoranu u Malibuu.

S roditeljima je bila i njihova kći Coco koja je u srijedu navršila osam godina.

Dokaz je to da izjave glumačkog para, koji se razišao još u jesen 2010., kako su sada u boljim odnosima nego dok su živjeli zajedno nisu bile tek prazne riječi.

- Sada bolje komuniciramo, više poštujemo jedno drugo i slušamo - rekla je Courteney lani gostujući kod Howarda Sterna.

Iako su papire za razvod potpisali još u ožujku, David ih je odlučio sada predati na sud jer je, otkrio je izvor blizak glumcu, zaljubljen u novinarku Christinu McLarty i želi s njom započeti novi život. Predao ih je na trinaestu godišnjicu braka, ali to je bila slučajnost te nije imao nikakvu namjeru time povrijediti uskoro bivšu suprugu, dodao je izvor.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
18:04 16.06.2012.

Cox je cox.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije