Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poduzetnički duh

Cijena proizvoda za kosu T. Ecclestone između 270 i 500 kn

tamara
Pixsell
12.04.2013.
u 20:00

Tamara je htjela da bočice šampona koji je kreirala budu glamurozne i posebne i zato je odlučila da budu srebrne i zlatne.

Kreiranje linije odjeće, parfema i kozmetičkih proizvoda omiljeni je hobi poznatih osoba, pa tako i Tamare Ecclestone. Ona je osmislila liniju proizvoda za njegu kose. Riječ je o jedanaest proizvoda, od šampona za suhu kosu do mirisnih šampona,  po cijeni od 270 do 500 kuna.

Kći šefa formule 1 Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić puno je pozornosti posvetila ambalaži u kojoj će se prodavati njeni proizvodi. Htjela je da bočice budu glamurozne i posebne i zato je odlučila da budu srebrne i zlatne.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije