Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljski čovjek

Biste li ga prepoznali? Ovako je prije 13 godina izgledao jedan od najpoželjnijih vatrenih

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/22
08.11.2023.
u 21:30

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko prije 13 godina izgledao je sasvim drugačije.

Na internetu je ovih dana objavljena fotografija Šime Vrsaljka (31) iz 2010. dok je još bio nogometaš Dinama te ujedno i najmlađi član hrvatske nogometne reprezentacije. Bivši reprezentativac tada je tek započeo svoju vrlo uspješnu karijeru te je sasvim drugačije izgledao, nego danas. Evidentno je kako 2010. nije imao tetovaže i prepoznatljive naušnice u uhu. Tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. postao je miljenik brojnih žena, a isklesanim tijelom i brojnim tetovažama golicao je maštu. 

Naime, o njegovu privatnom životu mnogo se nagađalo, a kada su nastale ove fotografije bio je u ljubavnom odnosu sa srednjoškolskom ljubavi Mateom s kojom ima i sina Brunu. Vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze, ali njihova ljubav naposljetku nije opstala. 

Njegovo srce zarobila je atraktivna slovenska dizajnerica i poduzetnica Kaja Vidmar (28) za koju se doznalo početkom prošle godine, a svoje prvo zajedničko dijete - kćerkicu Viktoriju - dobili su u travnju prošle godine. Nedavno je na svijet stigao i njihov sinčić kojemu još uvijek nisu otkrili ime. 

06.11.2010., Maksimir, Zagreb - Sime Vrsaljko, nogometas NK Dinamo i najmladji clan hrvatske nogometne reprezentacije. rPhoto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

- Osjećam se potpuno drugačije nego u prvoj trudnoći. Svaka trudnoća je zaista posebna za sebe. Koliko ima umora i mučnine, toliko je i radosti u obitelji i sretnog iščekivanja, a braci se posebno vesele Viktorija i Bruno. Sve je spremno za našeg novog člana koji će mnogo toga ‘naslijediti‘ od Viktorije jer razlika među njima neće biti velika. Jedva čekamo zagrliti ga - otkrila je Kaja za Gloriju

'Nisam vjerovala da postoji ljubav na prvi pogled dok nisam upoznala Šimu. Ja kažem da je to bila sudbina. Iste smo energije, sličnih karaktera, sve nas to jako veže' - kazala je za Story opisujući ljubav sa Šimom te dodala kako se snalazi u ulozi oca.

VEZANI ČLANCI:

 

- Šime je otac za kojeg su njegova djeca jako vezana. Daje im ljubav, sreću i veselje, među njima se vidi posebna veza. Kad se igra s njima, postaje mali dječak. Svaki put kada Bruno dođe u našu kuću, imamo igru 24 sata dnevno. Njegova dječja soba je uvijek puna smijeha i zabave. Ponosna sam na Šimu, stvarno me iznenadio kako dobro zna postupati i s tek rođenom bebom. Mi smo par kojemu nikada nije dosadno. Uvijek imamo neku ideju što raditi, ako ništa drugo, pustimo glasnu glazbu i skakućemo i pjevamo po kući. Obitelj nam oboma puno znači pa je najljepše kad nam je kuća puna te se svi okupimo i družimo - priznala je Kaja. Nogometaš i dizajnerica sada zasigurno imaju pune ruke posla s dvoje male djece. 

Podsjetimo, početkom godine Šime se odlučio umiroviti od igračke karijere, a u ožujku je objavljeno kako će karijeru nastaviti kao menadžer agencije Universal Twenty Two koja je vodila njegovu igračku karijeru. 

Objavljene nove poruke Ivaniševića bivšoj supruzi: 'Najbolje šta sam napravia je šta san te privaria'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije