Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozirala u kupaćem

Ivana Paradžiković javila se s plaže, pa poručila: 'Uživam, nemojte mi zamjeriti'

Foto: Instagram
1/22
08.11.2023.
u 19:45

Novinarka i voditeljica je pokazala kako se odmara i proživljava nova iskustva, a sada se javila i s plaže. Paradžiković je pozirala na plaži u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu preko kojeg je obukla crnu košulju, a od sunca se zaštitila i šiltericom i sunčanim naočalama.

Bivša urednica i voditeljica emisije 'Provjereno' Ivana Paradžiković (42) nedavno se na svojim društvenim mrežama javila iz Dubaija gdje uživa već nekoliko dana. Ivana je pokazala kako se odmara i proživljava nova iskustva, a sada se javila i s plaže. Ivana je pozirala na plaži u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu preko kojeg je obukla crnu košulju, a od sunca se zaštitila i šiltericom i sunčanim naočalama. - Nemojte mi zamjeriti... Uživam - napisala je pored fotografije na kojoj se može vidjeti i njezina odlična figura.

Inače, Ivana se prije nekoliko dana javila s adrenalinskog iskustva gdje je na 220 metara  visjela na sajli. Osim toga opisala je i kakvo je iskustvo imala u Louis Vuitton trgovini.

- Stav kad odjeneš odjeću u vrijednosti 50.000 eura. Nisam sigurna da se ovako nosi Louis Vuitton, ali prodavačici sam se jako svidjela - napisala je Ivana uz sliku na kojoj je odjevena u kratki top i hlače, dok na nogama ima štikle, a na ramenu torbu brenda legendarne modne kuće. 

- Zaključala je garderobu, donijela nam kavu i uživala gledajući me kako isprobavam odjeću koju si ni u ludilu ne mogu priuštiti. Pitala sam je jel' ona toga svjesna. Zna li da se samo zabavljam, da ništa neću kupiti! Odgovorila mi je da uživa pružiti osjećaj luksuza svakome, ne samo onima koji si to mogu priuštiti! Zapravo, ona je time kupila mene - dodala je Paradžiković koja je kasnije otkrila da ipak iz dućana nije izašla praznih ruku, već si je priuštila set testera parfema. 

VEZANI ČLANCI

 

Paradžiković je nedavno obavijestila pratitelje o osvojenom novom planinskom vrhu te je opisala kako joj nije bilo lako uspeti se na 1965 metara, ali se na kraju isplatilo i ne žali. 

- Pobijediti sebe! Vjerujte mi, isplati se. Dići se u 5. Hodati uzbrdo s ekipom s ozbiljnom kondicijom. Borila sam se sa zrakom, pulsom u grlu i unutarnjim demonima koji su šaptali da se vratim u krevet, da odustanem, da je pogled i odozdola dovoljno dobar. Ali, ušutkala sam ih i nastavila hodati, a trud se isplatio! Uvijek je tako. Za dobre se stvari treba potruditi i onda te život nagradi! 1965 metara je, ali ja se osjećam kao da sam na vrhu svijeta! - napisala je Ivana u objavi na Instagramu, a u komentarima joj se javila i Nina Badrić te brojni drugi koji su joj čestitali na novom usponu.

VIDEO Janica Kostelić u šetnji s djecom na Jarunu

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar rubinet
rubinet
20:41 08.11.2023.

Poručujem Dotičnici: " Danas sam plivao. Nemojte mi zamjeriti."

IV
Ivo123
05:37 09.11.2023.

Predobra macka

IV
Ivo123
05:36 09.11.2023.

Sta bi zamjerili, pa ni ne zanima nas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije