Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar u avionu

Ashley Olsen zamalo nastradala u gorućem avionu

Avion
19.05.2010.
u 13:47

- Odjednom su se otvorila vrata pilotske kabine, a pilot je rekao da treba aparat za gašenje požara. Plamen je izlazio iz kabine - rekla je američkim medijima Adlon.

Avion tvrtke United Airline zapalio se dok je letio iz New Yorka prema Los Angelesu. Među 112 putnika bili su i glumica Pamela Adlon,  pjevač Jarrod Spector i u SAD-u kod mlađe populacije iznimno popularna glumica Ashley Olsen.

Jedna od sestara Olsen putovala je prema Kaliforniji u društvu svoga dečka Justin Bartha. Objavljeno je da je požar buknuo zbog greške u sustavu grijanja, a zbog požara avion je s preplašenim putnicima prisilno sletio u blizini Washingtona.

- Odjednom su se otvorila vrata pilotske kabine, a pilot je rekao da treba aparat za gašenje požara. Plamen je izlazio iz kabine - američkim je medijima Adlon prepričavala horor koji su doživjeli za kobnog leta. 

Ključne riječi

Komentara 3

DO
downunder
14:54 19.05.2010.

Jako važna vijest. Odmah na naslovnicu!

KO
korisnik05
17:36 19.05.2010.

Ček, ček, ček... Ashley Olsen zamalo nastradala, a kaj je s ostalih 111 putnika + osoblje?

SI
sikert
10:48 20.05.2010.

\"kod mlađe populacije iznimno popularna glumica Ashley Olsen\" kladim se da 95% ljudi u HR ne zna tko je dotična osoba. Zašto nije objavljeno da su avionu (možda) bili otac i majka oji brinu o šestero djece a ne neki nedo....ni tipovi i fufice. Ta vijest nije zaslužila da se nađe na ovim stranicama i da se troši prostor za nju. Nebi li slučajno VL objavio vijest da je nešto dobro napravljeno u nekoj firmi, da je nekakav izumitelj nešto dobro prodao, kajo se zapošljavaju preko veza u zagrebu tatini sinovi i kćeri u javnim firmama a ako si iz Sinja odmah kod Bandića i zaposlenik si Holdinga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije