Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ptica selica

Antonija Blaće zbog supruga Hrvoja putuje u Italiju, u 
Sori na obali Ligurskog mora

antonija blaće
Foto: RTL
1/5
22.11.2015.
u 12:11

Antonija i Hrvoje su šestogodišnju vezu u lipnju okrunili brakom.

Život na nekoliko adresa voditeljici Antoniji Blaće nije nepoznanica pa joj tako nije bio problem spakirati kovčege i pratiti supruga Hrvoja Brlečića u Italiju, premda je poslovne obveze vežu uz Hrvatsku, ali i uz Beograd. Brlečić je, naime, nedavno potpisao ugovor s vaterpolskim klubom Rari Nantes Sori iz talijanskoga grada Sorija na obali Ligurskog mora, nedaleko od Genove, a ondje mu se pridružila i zgodna Antonija.

U Beograd leti ipak svaki petak zbog emisije Big Brother koja ide uživo. Čim snimanje završi, brže bolje juri svom Hrvoju.

Bračni par, ispričao je vaterpolist u razgovoru za talijanske medije, u spomenutom gradiću uživa u lokalnim specijalitetima za romantičnih večera, noćnim izlascima i druženju s prijateljima koje su ondje stekli. Šestogodišnju vezu su u lipnju okrunili brakom.

>> Antonija Blaće prije početka Big Brothera odmara se u društvu psa Charlieja

Komentara 8

ST
Stipan
14:59 22.11.2015.

Mala seljanka!

Avatar mery11
mery11
22:27 22.11.2015.

je li to ona što ju je proizveo veliki brat ???? pametnom dosta ...

HH
helgin@hogar
08:13 23.11.2015.

jel je nece vise bit na tv-u??? bravo muzu, ti si hrvatski junak, ali i patnik! treba to cudo kraj sebe trpiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije