Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadni posjet

Angelina Jolie i Brad Pitt došli u Sarajevo pa idu u Dubrovnik!

angelina jolie
04.04.2010.
u 21:08

Par je na Uskrs sletio na sarajevski aerodrom bez djece i bez kontrole putovnica odmah se automobilom uputio prema centru gradu

Najpoznatiji hollywoodski par Angelina Jolie i Brad Pitt na sam Uskrs u nedjelju oko 18 sati stigli su bez djece avionom u Sarajevo, objavio je Sarajevo - X.com.

Kako portal dalje navodi, dolazak para u BiH je potpuno iznenađenje, a niti pravi razlog njihova dolaska na sarajevski aerodrom još nije poznat, no glasnogovornica UNHCR-a Aida Prljača objasnila je da je njihov posjet privatne prirode. Pitt i Jolie u BiH su došli bez djece. Par navodno nije prošao ni carinsku kontrolu već je odmah sjeo u automobil toyota RAV 4 s oznakama UNHCR-a i zaputio se prema gradu i šuška se odsjeo u hotelu Europa. A kako bosanskohercegovački portal saznaje sljedeća destinacija para je Dubrovnik!

Inače, Brad Pitt i Angelina Jolie su u nedjelju viđeni i u Veneciji gdje su sa djecom uživali u blagdanskom veselju. Kao što je poznato Angelina u Veneciji trenutno snima film "The Tourist".

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
12:20 05.04.2010.

Jadno moje Sarajevo, zar sve ostalo iz tvoje povjesti je manje vazno od toga da su ovo dvoje aterirali na tvoj aerodrom bez djece. mogu tek misliti koliko su novopecene Sarajlije sljegle iz kojekakvih Sandzaka i Krajina ponosni na tebe. Nas, koje su iz tebe otjerali i necemo vise tamo slijetati ovakve vijesti ne drzimo vaznim.

ZE
zelenakrava
08:33 05.04.2010.

Podnaslov je zanimljiv....sletio na sarajevski aerodrom bez djece.... Dakle postoji i sarajevski aerodrom sa djecom!!!?!! Pravilnije bi bilo Par je bez djece itd...

OB
-obrisani-
11:10 05.04.2010.

Ha ha, baš su našli gde će da odu za uskrs u najveći bastion islama u Evropi, dal su poneli jaja da se tucaju ili će da ih kupe u prvoj džamiji na ćošku !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije