Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjeljom u 2

Aleksandar Stanković najavio nove goste: Malo o Euroviziji i bijesu i represiji u Sinju i okolici

Rovinj: Weekend Media Festival, panel TV maratonci
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/14
10.05.2023.
u 14:51

Publici se sviđa odabir gostiju i kažu kako je dobro da se malo odmaknemo od gostiju iz svijeta politike

Aleksandar Stanković najavio je tko su mu gosti u novoj emisiji "Nedjeljom u 2".  - Sinjski pankeri M.O.R.T. gosti su "Nedjeljom u 2", malo o Euroviziji, malo o panku i bluesu, bijesu i represiji u Sinju i okolici...- napisao je urednik i voditelj u najavi nove emisije na službenoj Facebook stranici.  Gledatelji su zadovoljni odabirom gostiju i odgovara im mali odmak od politike. 

- Dobro došla promjena gostiju... pogled na "Sinj" iz neke druge perspektive od ove naše svagdašnje sivopolitičke... Prekrasni i pametni ljudi - bili su neki od komentara ispod ove objave.  M.O.R.T. kao bend s djelovanjem je počeo 2003., a osnovali su ga Ivan Katić zvani John, Božo Blajić zvani Zvrk te Jakov Maleš zvani Kikos.

Ta tri člana od samog početka čine kostur banda dok se kroz povijest sastava članova banda provuklo još nekoliko imena suradnika kao što su Filip Jerkan, Luka Botica, Luka Šipek, Josip Marković - Boza, Goran Bikić i drugi. Prvi album izdali su 2013. godine i nosio je naziv "Vrhunsko dno", a sljedeće godine objavljuju "Odjel za žešće" koji je imao odlične kritike struke i dobar prijem kod publike te su 2015. godine osvojili i nominaciju za Porin u kategoriji Novi izvođač.

Na svojim stranicama svoj zvuk i djelovanje ovako su opisali: "M.O.R.T.  je beskompromisni punk – blues band iz Sinja (Hrvatska), žestokog zvuka i živih nastupa". M.O.R.T. iza sebe ima preko 400 koncerata u 5 godina, 20 video spotova, preko 8 milijuna pregleda po YouTube-u, četiri vrhunska albuma, više od 50 000 televizijskih prikazivanja…

VIDEO Let 3 poručio: Ej ruljo u finalu smo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije