Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke

Adam i Goga iz 'Braka na prvu' dobili su drugog sina, a Adam je otkrio i koje neobično ime su mu dali

Foto: Instagram
1/6
28.02.2022.
u 17:24

Moja hrabra ratnica Gordana Kromer i mali su super, napisao je Adam u objavi na Instagramu.

Bivši natjecatelji RTL-ovog showa "Brak na prvu" Gordana i Adam Kromer dobili su drugog sina, a sretni vijest i fotografiju bebe na Instagramu je podijelio Adam i otkrio koje su neobično ime dali sinu. - Naš se univerzum proširio sa još jednom članom obitelji...mali Kael je došao na svijet. Moja hrabra ratnica @gordanakromer i mali su super- napisao je Adam koji s Gordanom ima i sina Noela, a Goga ima sina i iz prijašnjeg braka. 

Par se upoznao na snimanju showa 'Brak na prvu', ali ih stručnjaci nisu spojili u par tijekom snimanja. Gordana je u showu bila 'udana za Dejana Vukobratovića, a Adam "oženjen" Nikolinom Tutić. Adam i Gordana su se počeli družiti pred kraj showa, a nastavili su i nakon snimanja i ubrzo su shvatili da između njih postoji nešto više od prijateljstva i postali su par, a ubrzo je uslijedio i zajednički život i prinova. Prije više od godinu dana preselili su se u Zadar gdje su se prošlo ljeto i vjenčali na pješčanoj plaži uz zalazak sunca, a na vjenčanju je bilo tridesetak osoba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Kromer (@kromer.adam)

 

- Naše prijateljstvo počelo se pretvarati u romansu kada smo nakon showa otišli na kavu pa na ručak. Tu smo shvatili da se bez pritiska koji nosi takav tip emisije puno bolje slažemo nego kada smo si za vrijeme snimanja samo davali međusobnu prijateljsku potporu. Jedino i isključivi razlog zašto smo se zbližili kao prijatelji jest da s partnerima nismo imali normalnu komunikaciju, pa smo se veselili što nekome možemo ispričati naše probleme. I da nas netko razumije - otkrio nam je Adam nedugo nakon showa kako se razvijao njihov odnos. Zbog Goge on je ostavio obiteljsko imanje u Baranji i preselio se k njoj u Zagreb, a sada im je Zadar dom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije