Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLIVER DRAGOJEVIĆ

“Još uvijek neću u mirovinu! Pjevat ću dok mogu govoriti”

dragojević
Foto: arhivska fotografija
1/4
07.12.2010.
u 19:00

Umjesto velikog slavlja, Oliver je svoj dan obilježio ručkom s obitelji i planiranjem svoje budućnosti

Stari morski vuk nikad neće ostarjeti, zaključak je do kojeg smo došli razgovarajući jučer, na njegov 63. rođendan, s Oliverom Dragojevićem. Umjesto nostalgične priče o prošlim vremenima, ovaj “vječni mladić” objasnio je da se njegovu smiraju još uvijek ne nazire početak.

U potrazi za mirom

– Dok čovjek može govoriti, može i pjevati. Ne idem u mirovinu. Istina je da nemam malo godina i da trebam mir i manje strke, ali otići ću u Velu Luku i odmoriti se – kaže legendarni splitski pjevač. Na jučerašnji dan strku i frku ipak nije uspio izbjeći. Iako nije priželjkivao velike darove i čestitanja, njegova obitelj – na čelu sa suprugom Vesnom i unukom Dujom, okupila se u “djedovu” čast.

– Velike proslave su iza nas, sad su nam dovoljni obiteljski ručkovi – kaže 63-godišnjak. No, rođendan svojih prijatelja, točnije 25. obljetnicu postojanja klape Intrade, sutra će ipak slaviti puno bučnije – na koncertu u dvorani Dražena Petrovića u Zagrebu.

– Milijun puta smo nastupali zajedno pa tu više nema posebnih priprema. Pjevat ćemo onako spontano, prijateljski. Na sceni će im se osim mene pridružiti i drugi prijatelji i na taj im način odati počast za sve što su godinama stvarali – govori Oliver tumačeći što mu znači nastup uz najdraže prijatelje.

S istim žarom, pun emocija i toplih riječi, slavljenik govori i o svojemu rodnom Splitu. Tamo će pred svojim sugrađanima ispratiti staru te dočekati Novu godinu.

Vratio se doma

– Bit ću doma, na rivi, gdje nisam bio već nekih šest ili sedam godina. Otpjevat ću svoje i povući se primjereno godinama, oko jedan ili dva sata poslije ponoći. U toplome domu nastavit ću slaviti u krugu obitelji – otkriva pjevač. No, prije nego što dođe pred domaću publiku, Oliver će 18. i 19. prosinca pjevati u Sloveniji.

Komentara 15

ST
stampedo
07:21 08.12.2010.

Samo pjevaj naš \"Lipi sidi anđele\"... Tko će nam dušu odmarat ako ode Oli i Mišo?! Ava ili Simona..ajojj.. Ima jedna ptica-tako kaže legenda koja najljepši \"poj\" ispušta na kraju kad svoje tijelo******:.---_ Ptice umiru pjevajući!

SO
sotokuco
19:18 07.12.2010.

Sretno ti sve u životu, tebi i tvojima. Posebno zato što nisi još pjevao u Srbiji, i što nikada i ne namjeravaš.

KR
kreont
14:15 08.12.2010.

Novinar je kreten, a Oliver nije splitski pjevač ako je rođen na otoku Korčuli. Kakve to imamo samo loše novinare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije