Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONTROVERZNI PAR

FOTO Poznati zavodnik i njegova 30 godina mlađa djevojka privukli poglede u Cannesu

Foto: Instagram
1/6
23.05.2024.
u 23:00

Vincent i Narah svoju vezu potvrdili su krajem prošle godine, nakon što se zvijezda filma 'La Haine' prethodno razveo od Francuskinje Tine Kunakey.

Francuski glumac Vincent Cassel (57) ove godine pohodi 77. po redu filmski festival u Cannesu, na kojem se u glavnoj konkurenciji prikazuje film 'The Shrouds' kultnog filmaša Davida Cronenberga, a Cassel tumači jednu od glavnih uloga. Nakon što je odradio profesionalne obaveze, Francuz je odlučio izdvojiti vrijeme za dolazak na premijeru konkurentskog filma 'Parthenope'. Na crvenom tepihu ispred kina Lumiere poznatom zavodniku društvo je pravila njegova 30 godina mlađa odabranica, model Narah Baptista (27).

Zaljubljeni par izgledao je dobro raspoložen. Pozirajući za fotoreportere Cassel je zaljubljeno gledao i grlio lijepu brazilsku manekenku, dok mu se ona cijelo vrijeme osmjehivala. Pritom su nosili stilski usklađene kreacije - Vincent plavo odijelo ispod kojeg se nazire crna košulja i komplementarne tamne cipele, a atraktivna Narah se uskladila s elegantnom crnom haljinom bez naramenica i posutom šljokicama te otvorenim tamnim cipelama. 

Foto: Profimedia

Dvojac je svoju vezu potvrdio krajem prošle godine, nakon što se zvijezda filma 'La Haine' prethodno razveo od Francuskinje Tine Kunakey. Zanimljivo, Narah i Tina identične su starosti i izgleda, a obje veze s 57-godišnjim glumcem naišle su na zaprepaštenje velikog dijela javnosti zbog razlike u godinama.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Vincent i Narah su nedavno snimljeni kako uživaju na plaži u Rio de Janeiru. Njih dvoje na plaži su čavrljali, sunčali se i kupali, a u moru su izmjenjivali i nježnosti u moru. Inače, o njihovoj vezi već se neko vrijeme šuška, a fotografije paparazza potvrdile su romansu. Glumac se s Narom zbližio nakon dopisivanja na Instagramu te su počeli zajedno provoditi vrijeme u Riju.

Glumac se početkom prošle godine razišao sa suprugom, 27-godišnjom manekenkom Tinom Kunakey. Vincent i Tina vjenčali su se 2018. godine u Francuskoj, a godinu dana nakon dobili su kćerkicu Amazonie. Nakon vjenčanja preselili su se u njezinu domovinu, točnije u Rio de Janeiro.

GALERIJA: Slavni glumac (56) uživa na plaži s 29 godina mlađom brazilskom manekenkom

1/6

Vincent je u braku s Monicom Bellucci bio do 2013. godine, a i nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima, najviše zbog dvije kćeri, Leonie i Deve. Nakon razvoda u javnost su izašli mnogi detalji njihovog braka, među ostalim i da je njihov brak bio otvorenog tipa što je Monica i potvrdila izjavom da od supruga ne može očekivati vjernost ako ga ne vidi nekoliko mjeseci.

- Nikada ne možete znati koliko će brak potrajati, a bilo bi urnebesno očekivati da će mi Vincent biti vjeran ako smo odvojeni i po nekoliko mjeseci. Danas funkcioniramo no tko zna kako će biti za godinu dana. Ponekad ga volim, a ponekad ga želim ubiti - govorila je Monica kada su još bili u braku.

VIDEO: Alen Vitasović zagrlio Baby Lasagnu na dočeku u Umagu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije