Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte i zašto

Obožavatelji zgroženi novim portretom Kate Middleton: 'Je li ovo neka šala, izgleda kao...'

Foto: Reuters
1/11
23.05.2024.
u 08:54

Mnogi tvrde da je ovo najgori portret člana kraljevske obitelji do sada, a u nastavku teksta pogledajte i zašto

Prošlog tjedna kralj Charles III. podijelio je s javnosti svoj novi portret koji je je zbunio javnost, a nije se svidio ni brojnim ekspertima. Sada je na naslovnici magazina Tatler osvanuo i naslikani portret princeze Kate Middleton kako bi joj odali počast za hrabrost u borbi s opakom bolešću, odnosno otkako je objavila da ima rak. 

Portret je naslikala britansko-zambijska slikarica Hannah Uzor koja je koristila razne fotografije princeze za inspiraciju. Magazin je, osim portreta princeze, objavio i portrete pokojne kraljice Elizabete II. te kralja Charlesa.

No obožavateljima kraljevske obitelji definitivno se nije svidio portret omiljene princeze. "Ovo kao da je dijete nacrtalo", "Kad je ona postala Azijatkinja?", "Kakav užasan portret onako prekrasne žene", "Je li ovo šala?" samo su neki od komentara ogorčenih obožavatelja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Podsjetimo, nakon što je kralj Charles otkrio svoj portret, brzo su krenule zezancije po društvenim mrežama. Autor portreta je samouki britanski slikar Jonathan Yeo, a neki ga uspoređuju s Hanom Solom, ali i s Vigom the Carpathianom iz Istjerivača duhova. 
"Izgleda kao da se kupa u krvi", "Meni daje poruku da monarhija gori u plamenu ili da kralj gori u paklu", samo su neki od komentara ispod objave portreta. 

 

FOTO: Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njezina najbolja izdanja

1/43

 

VIDEO: Nina Badrić u vjeri je pronašla svoj oslonac: 'Kažem sebi – jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Komentara 1

CV
cvaljo
12:11 23.05.2024.

Ja mislio Frida Kahlo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije