Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO

Bivša misica i jedna od najljepših Hrvatica rodila djevojčicu: 'Dvoumili smo se između dva imena'

Foto: Mina Dišljenković
1/15
23.05.2024.
u 12:43

Ekskluzivno za Večernji list bivša misica Barbara Ljiljak potvrdila je vijest da je na svijet donijela svoje prvo dijete – djevojčicu Sofiju!

Bivša misica Barbara Ljiljak ekskluzivno za Večernji list potvrdila je vijest da je rodila svoje prvo dijete – djevojčicu imena Sofia u Petrovoj bolnici u Zagrebu!

– Hvala vam puno na čestitkama. Rekla bih da sam se osjećala presretno kao i svaki put kad stigne neka lijepa vijest, no ovo je ipak poseban osjećaj koji je ipak iznad svih njih. Ne znam postoji li ljepša vijest od ove? – kazala nam je Splićanka koja je s dugogodišnjim partnerom dobila predivnu djevojčicu.

– Moram priznati da je moja trudnoća prošla bez ikakvih mučnina, tako da sam se osjećala jako dobro. Imala sam veliku želju za sladoledom i trešnjama. Sada sam sretna i blagoslovljena. Kada je riječ o imenu naše djevojčice, dvoumili smo se između imena Sofia i Iva. Oba imena su nam prekrasna, no ipak smo se odlučili da bude Sofia. Odluka o imenu definitivno je bila lakša kada sam ugledala svoju djevojčicu – kaže nam ponosna majka i jedna od najljepših Hrvatica. 

– Partner me tetošio u trudnoći, ali on je i inače takav. Pažljiv, brižan i pun ljubavi – iskreno nam je priznala te je dodala: – Imam određene brige i nedoumice, kao i svaka majka. Sve me zanima, stalno nešto propitkujem, želim biti upućena u sve. Čitam i razne knjige te članke na temu majčinstva i odgoja. Iako, vjerujem da je svaka beba različita, tako da ćemo se i mi intuitivno njoj prilagoditi – rekla nam je sretna majka te navela tko joj je davao najbolje savjete. 

 

1/7

 

VEZANI ČLANCI:

 

– Kuma i prijateljice koje su već majke. Interesantno, svaka ima različitu priču, počevši od poroda pa sve do savjeta u vezi s odgojem. Slušala sam njihova iskustva i upijala korisne savjete – rekla nam je te opisala kakav je bio osjećaj prvi put svoju djevojčicu primiti u naručje. 

– Neizrecivo i neopisivo. Nisam mogla dočekati trenutak da svoju djevojčicu primim u naručje. Mislim da je dijete najljepši dar Božji – na kraju je zaključila Barbara Ljiljak, a mi joj želimo sreću.

 

 

VIDEO: Nina Badrić u vjeri je pronašla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Komentara 3

Avatar Stradun
Stradun
20:58 23.05.2024.

Sofia? A gdje nestade palatalni suglasnik "j "?

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
16:05 23.05.2024.

Kada se doumiš između 2 imena onda napraviš dvoje djece i nedoumica riješena.

OL
olujasviholuja
14:03 23.05.2024.

Baš si izabrala 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije