Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Regionalna zvijezda

Aleksandra Prijović ne staje! Rasprodala koncert i u Zadru, Dalmatinci oduševljeni

Foto: Jurica Cvitanić/Extra FM
1/21
23.05.2024.
u 15:15

Pjevačica Aleksandra Prijović rasprodala je i koncert u Zadru, a on je samo jedan u nizu koncerta koji su rasprodani na turneji "Od istoka do zapada".

Srpska pjevačica i jedna od omiljenih regionalnih zvijezda Aleksandra Prijović rasprodala je koncert u Zadru, a koji je najavljen za 7. lipnja. - Hvala, Zadar, vidimo se uskoro! Jedva čekam, poručila je Aleksandra svojim obožavateljima putem Extra FM radija. Kada je najavljivala koncert, Prijović nije skrivala oduševljenje zbog nastupa u Zadru.

- Dragi moji, vidimo se 7.6. u Zadru. Vjerujem da ćemo se dobro zabaviti i stvoriti trenutke koje ćemo pamtiti cijeli život. Puno mi je srce što na listu ove posebne turneje mogu dodati i vaš grad - poručila je ranije. Ovo je idealna prilika da Dalmatinci uživaju u hitovima srpske pjevačice, a to su "Legitimno", "Dam, dam, dam", "Devet života", "Bogata sirotinja", "Psiho" i ostali koje publika na turneji "Od istoka do zapada", o kojoj je ujedno i pričala već cijela regija, pjeva s Aleksandrom Prijović u glas.

Podsjetimo, nedavno je 28-godišnja pjevačica imala i nastup u Varaždinu, a održala je nekoliko koncerata.  - Po prvi put sam u ovom gradu. Želim vam se prvo zahvaliti što ste došli večeras i što ću pjevati za vas tri dana. Želim da ovo bude svima nama divna uspomena - rekla je Prijović na početku koncerta na koji je došlo nekoliko tisuća ljudi. Koncert je to koji je bio rasprodan u svega 24 sata još u veljači, a pjevačica se potrudila održati noć za pamćenje. Koncert je otvorila svojom pjesmom "Za nas kasno je", a potom su uslijedili hitovi poput "Testament", "Ja sam odlično", "Totalna anestezija", "Kuća strave" i druge. Dok je pjevala jednu od svojih najljepših balada, "Sve po starom", Aleksandra se obratila svom suprugu Filipu Živojinoviću, koji je autor pjesme.

 

1/14

 

VEZANI ČLANCI:

 

- Vidiš li Filipe, kako u Varaždinu vole tvoje pjesme. Kada me budu pitali kakva je publika u Varaždinu, reći ću da je emotivna kao i ja. Posebno mi je drago što volite balade i što ste toliko emotivni - priznala je pjevačica. Aleksandra na svakom koncertu ima i posebne goste, a ovoga puta to je bila Slavica Ćukteraš.

Aleksandra je tijekom turneje "Od istoka do zapada" održala koncerte u nekoliko hrvatskih gradova, a najviše koncerata, njih čak pet, održala je u Zagrebu i Osijeku. Tijekom svih koncerata, dobro je poznato, prate je članovi obitelji, ali i članovi produkcije koji svaki put sa svjetlosnim efektima naprave show.

 

 

VIDEO: Marija Šerifović nakon emotivnog koncerta u Areni: Bila sam na korak do toga da otkažem ovo

Komentara 13

Avatar barba_arba
barba_arba
20:52 23.05.2024.

1984 nelipa Brena, na vrhuncu svoje popularnosti nije mogla napuniti Jazine. Unatoč 18 vojarni JNA na širem području grada Zadra i 30.000 vlahorije u zaleđu. 20ak bibinjskih metalaca sa kumpirima od kileipo gađalo klijentelu sa bedema. Kao Hrvat si mogaa slušati cajke, samo ako si ima kuću sa dubokin podrumom, jer je to onda bilo neprihvatljivo i krajnje nekulturno.

DU
Deleted user
15:53 23.05.2024.

Obićan plaćeni EPP na koji će stvarno naivni nasjesti.Teško da Zadrani i Dalmatinci vole Prlju,a kako prolaze i auti sa srpskim tablicama u Zadru,ne bi me čudila kakva dojava o bombici pred koncert hihi.

Avatar Art of Noise
Art of Noise
16:00 23.05.2024.

Eto te vratre, rekla baba Dalmatinka, vlajna, dakako, pade i moj Zadar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije