Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marko purišić

Baby Lasagna najavio koncerte u jednom europskom gradu. Fanovi: 'Hvala ti, plačem upravo'

Malmo: Baby Lasagna izveo je 'Rim Tim Tagi Dim' s kojim je postao favorit Eurosonga ove godine
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/19
23.05.2024.
u 16:01

Neki su zbog Marka bili spremni doći i na jedan od koncerata u Zagrebu, no karte su se rasprodale u rekordnom roku. Ipak, nisu trebali dugo čekati, jer Purišić sada najavio da će nastupati u Poljskoj. U Varšavi će nastupati 4. rujna, a dan ranije će nastupati u gradu Vorclavu.

Baby Lasagna ove je godine završio na drugom mjestu na Euroviziji, a nakon toga osim fanova u Hrvatskoj skupio je i obožavatelje diljem svijeta. Mnogi ga već danima mole na društvenim mrežama da dođe u njihov grad,a neki su zbog Marka bili spremni doći i na jedan od koncerata u Zagrebu, no karte su se rasprodale u rekordnom roku. Ipak, nisu trebali dugo čekati, jer Purišić sada najavio da će nastupati u Poljskoj. U Varšavi će nastupati 4. rujna, a dan ranije će nastupati u gradu Vorclavu. 

"Tako sam sretan što mogu najaviti našu mini turneju po Poljskoj u rujnu - da vidimo kako to rade Poljaci", napisao je glazbenik uz objavu. 

Oduševljeni fanovi odmah su krenuli komentirati objavu.

VEZANI ČLANCI:

"Vroclav je spreman. Prvo te slušam u mom rodnom gradu, a onda putujem za Zagreb", "Hvala ti, mislim da ću se rasplakati", "Plačem upravo", "Da, itekako smo spremni", "Ja sam iz Poljske, ali dolazim na tvoj koncert u Zagreb", "Ja sam iz Poljske, moram ići na koncert", pisali su mu.

 

Glazbenik Baby Lasagna razveselio jenedavno  obožavatelje novom objavom na Instagramu. Naime, na svom je Storyju je objavio fotku iz glazbenog studija. Na fotki je označio Mateja Zeca člana Leta 3, koji radi i kao glazbeni producent. Upravo zbog toga su mnogi zaključili da se Marko vratio na posao i sprema nove pjesme. Njegov album ''Demons & Mosquitos'' izlazi ove jeseni, a to je najavio već ranije. 
Nakon što je osvojio drugo mjesto na ovogodišnjoj Euroviziji u Malmou, naš predstavnik Baby Lasagna prvi će koncert imati u rodnom Umagu. Marko će nastupiti drugog dana Sea Star Festivala, a koncert je najavio video na Instagramu na kojem uzbuđeno vrišti.

FOTO Ovo su najbolji memovi o ovogodišnjoj Euroviziji: Presmiješni su, a Baby Lasagna je ukrao show

Malmo: Baby Lasagna izveo je 'Rim Tim Tagi Dim' s kojim je postao favorit Eurosonga ove godine
1/26

- Brojimo dane do izlaska na pozornicu. Vidimo se za 132 sata (vjerojatno griješim, loš sam u matematici), napisao je u opisu objave.
Inače, osim Marka na Sea Staru će nastupiti još jedna od zvijezda ovogodišnje Eurovizije, Talijanka Angelina Mango. 
"Rim Tim Tagi Dim“, kao i banger "La Noia“ orit će se lagunom Stella Maris, a publika će napokon dobiti priliku čuti ove megahitove uživo i zapjevati ih s izvođačima koji trenutno spadaju među najtraženije u Europi!
Baby Lasagna i Angelina Mango pridružit će se od 23. do 26. svibnja već napucanom lineupu šestog Sea Stara na kojem su Ofenbach, John Newman (u Hybrid DJ setu), Victoria iz Maneskina, Hot Since 82, Deborah de Luca, ARTBAT, INIKO, Ian Asher, Joker Out, Buč Kesidi, Senidah, Devito, Grše, Kuku$ i niz drugih atraktivnih regionalnih artista!
- Kao što je Konstrakta bila prvi domaći headliner u povijesti Exita izuzetno smo ponosni što će jedan domaći izvođač, naš Umagež, predvoditi program Sea Stara. Baby Lasagna je nevjerojatno talentiran glazbenik i sigurni smo da ćemo na festivalu proslaviti Eurovizijsku pobjedu s fanovima iz cijelog svijeta, izjavio je osnivač i direktor Sea Star i EXIT festivala, Dušan Kovačević.

FOTO/VIDEO Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Fanovi dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

Malmo: Baby Lasagna izveo je 'Rim Tim Tagi Dim' s kojim je postao favorit Eurosonga ove godine
1/113

Podsjetimo, Baby Lasagna je u rekordnom roku rasprodao ulaznice za tri koncerta na zagrebačkoj Šalati 12.,13. i 14. rujna. 
Marko je tada kazao kako će samo tri koncerta održati na Šalati, a za sve one koji nisu uspjeli uloviti svoju ulaznicu nada se da će se vidjeti negdje drugdje tijekom ljeta. 

"Sva tri showa su rasprodana u jednom danu. Ovo mi još uvijek ne djeluje stvarno. Hvala vam puno, jedva čekam da vas sve vidim", napisao je uz vizual na svom Instagramu.

VIDEO Alen Vitasović zagrlio Baby Lasagnu na dočeku u Umagu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije