Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svetislav Basara

Srbija nema alternativu vladajućem kulturnom modelu, nacionalizmu, koji je parodija, ali i dalje funkcionalan

25.06.2021.
u 15:03

U romanima, esejističkim knjigama i svakodnevnoj novinskoj kolumni ‘Famozno’ u prvom se redu bavi Srbima, dosljedno i nepristrano, služeći se raskošnije nego ijedan drugi pisac i bogatim balkanskim psovačkim vokabularom. Razara nacionalne mitove i mitomane, šibajući lijevo i desno, a uvijek posred čela. Pa tako i u ovom razgovoru

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mali Berica
Mali Berica
15:51 25.06.2021.

Srbija nas ne zanima već 30 godina i nikada više nas neće zanimati, najmanje što oni moraju napraviti je ispričati se za agresiju i zločine, moraju reći gdje su kosti naših nestalih, moraju platiti ratnu štetu.

SL
slavenZadravec
09:02 26.06.2021.

Vrijedi za sve državice nastale balkanizacijom jugoslavenskog područja početkom devedesetih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?