Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Jesmo li svjesni da nam djeca odrastaju u stockholmskom sindromu

Pixabay
22.05.2021. u 21:00

Od generacije Z nitko nije nikada u povijesti znao više, a stvarno mogu jako malo – čak i konac srednje škole moraju slaviti ilegalno. Njihovim roditeljima bilo je lako: djedovi i bake rekli su im da idu studirati pravo i ekonomiju, pa će živjeti bolje

Komentara 2

ŹI
ŹIVAC
22:28 22.05.2021.

Dosadni ste više s katastrofičnim scenarijima koji su odraz vaših strahova koje kroz medijske komentare sijete prikrivajući strah za sebe strahom za ''našu djecu'! Ništa ih bolje ili gore ne čeka nego nas iz 60. i neke! A kako je tek bilo onima uoči, za vrijeme i poslije 1. I 2. Svj. Rata? Dakako, to su naši djedovi i očevi!

DU
Deleted user
21:36 22.05.2021.

Na svu sreču počinitelji če bit kažnjeni doktor drosten koji je smislio pcr test je priznao da je laž a mediji u Njemačkoj su saznali da također ima lažni doktorat suđenje počinje uskoro kako če bit kod nas?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije