Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maestralna predstava

Ukić: Ovo što je Bojan napravio se rijetko viđa! Bogdanović: Hvala na čestitkama

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
11.08.2016.
u 21:29

– Uzimam dosta šuteva, dosta toga je postavljeno na mene, a ja sam to iskoristio. Danas smo svi još jednom pokazali karakter.

Bojan Bogdanović na Olimpijskim igrama briljira! Hrvatski košarkaš u svim je utakmicama odigrao odlično, a danas je protiv Brazila bio maestralan. Zabio je 33 koša za iznimno važnu pobjedu..

– Hvala na čestitkama, znali smo da nas čeka sličan protivnik kao i Argentina, agresivan protivnik te puna dvorana i neprijateljska atmosfera. Odigrali smo na pragu onog kvalifikacijskog turnira u Torinu i prve utakmice ovdje, one protiv Španjolske – kazao je Bogdanović pa se osvrnuo na svoju igru.

– Uzimam dosta šuteva, dosta toga je postavljeno na mene, a ja sam to iskoristio. Danas smo svi još jednom pokazali karakter. Vratili su nam se u trećoj četvrtini, ali čvrsta obrana, dobar napad i brzi protok lopte učinili su svoje pa smo došli do zaslužene pobjede.

Nigerija?

– Oni su najslabiji, ali sjetimo se Senegala i Portorika. Moramo dati sve od sebe.

Roko Leni Ukić naklonio se suigraču.

– Analiza utakmice? Imali smo Bojana! On i inače igra sjajno, ali ovo danas se rijetko viđa. Na tom smo sve gradili. Od prve do zadnje minute smo kontrolirali rezultat, iako su nam se oni nekoliko puta približili. Nemoguće je odigrati 40 minuta bez oscilacija, ali bili smo koncentrirani i zasluženo došli do pobjede.

Slijedi utakmica protiv Nigerije...

– Najviše se toga pribojavamo jer je to prva utakmica u koju ulazimo kao kvalitetniji, ali to moramo dokazati. Nadam se da ćemo na ovom zanosu otići do pobjede koja nas sigurno vodi u četvrtfinale.

Komentara 43

ZE
zelina
21:54 11.08.2016.

Čim sam na početku tekme vidio da Aco sjedi i ne divlja znao sam da će biti ok...jedino je još Hezonja uspavan...pajki, a morao bi rasturati kao Bojan.

DU
Deleted user
23:14 11.08.2016.

Bravo! Čestitam.

Avatar Diavolo
Diavolo
22:46 11.08.2016.

Cudna tekma skroz,ali fenomenalno vazna pobjeda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije