Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Fu Yuanhui, ti si zakon'

Plivačica otkrila zašto je zakazala, razbila tabu i oduševila svijet

Plivačica
Foto: YT/Screenshot
16.08.2016.
u 21:16

Kako je Fu Yuanhui u jednoj izjavi razbila tabu

Kineska plivačica Fu Yuanhui dokazala se osvojivši brončanu medalju na utrci 100 metara, ali internetskom je senzacijom postala nakon što je njen tim u štafetnoj utrci završio četvrti.

Kako prenosi The Guardian, u intervjuu nakon utrke, Fu je iskrenim odgovorom zaradila divljenje širom svijeta, a mnogi su je podržali u razbijanju tabua.

Sa bolnim izrazom lica, rekla je: 'Moja mjesečnica je jučer stigla, pa sam se osjećala osobito umornom - no to nije izlika, nisam plivala dovoljno dobro'

'Fu Yunhuai, ti si zakon', poručio je njen fan dodavši kako je mjesečnica normalan proces i zašto se ne bi spominjala.

'Zaista se divim Fu Yuanhai što je plivala usprkos menstrualnim bolovima', rekao je još jedan fan, a svi su zaključili kako su, usprkos četvrtom mjestu, veoma ponosni na ovu hrabru plivačicu.

>> Sandra Perković jedinim ispravnim hicem osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama!

Komentara 2

MA
marsovac
09:59 17.08.2016.

ja sam mislio da i menstruaciju mogu drugovi i drugarice iz KP kine zabraniti ako ne sluzi narodu.

CR
cronada
22:11 16.08.2016.

;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije