Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
envyroom kampanja

Vjenčanice zbog kojih bi se i one žene koje su već u braku poželjele ponovo udati

Envy Room bridal
Foto: Šime Eškinja
1/14
28.04.2014.
u 10:11

eNVy room vas vodi u svijet stare Dalmacije prekrasnom bridal kampanjom koju poptipsuje Šime Eškinja

Nova eNVy room kampanja vjenčanica inspirirana je Dalmacijom, njenim starim običajima i tradicionalnim vjenčanjem.

Serijom crno-bijelih fotografija vodi nas mladi par koji se “lipo gleda” i čijoj se “jubavi nije moglo stat na kraj!”

Dalmatinski lokaliteti poput Sv. Filip i Jakova, Biograda na moru, Vrane i Vranskog jezera dali su idealnu kulisu ovoj priči koja priziva neka minula vremena kada su ljubovale naše prabake i pradjedovi.

Foto: Šime Eškinja

Kampanja predstavlja niz novih vjenčanica iz bajkovite eNVy room radionice. Profinjena silueta i nenametljivi glamur osnovne su odrednice ove kolekcije. Vjenčanice koje ili prate liniju tijela ili su pak raskošno nabrane u struku izrađene su od najfinijih čipki, tila i svilenog muslina slaveći ženstvenost i senzualnost.

“Misao vodilja bila je predstaviti jednu suvremenu mladenku kroz povijesni okvir dalmatinske tradicije, te kroz priču u čijem su fokusu mladi ljubavnici nekog prošlog vremena. Crno-bijela fotografija akcentirala je povijesni element kampanje, dok je svojevrsna bajkovita sirovost scenografije dodatno naglasila bijele vjenčane haljine” - rekli su nam Vjeko i Nikica, dizajneri iz eNVy rooma.

Foto: Šime Eškinja

Fotografiju potpisuje Šime Eškinja, šminku M. Dodić, styling L. Krpan, dok su zaštitna lica kampanje M. Kolak i S. Miladinović. U

z prethodnu rezervaciju termina, modeli iz predstavljene kolekcije mogu se pogledati u eNVy room showroomu (Gračec 1, Zagreb), a sve novitete iz eNVy room kreativne radionice pratite na službenoj stranici www.envyroom.com ili na službenoj Facebook stranici.

Foto: Šime Eškinja

>>Prekrasna Vanda Winter kao Snjeguljica u kampanji eNVy rooma

>>Bojana Gregorić u crnoj čipki izgleda kao da joj je mjesto na nekom svjetskom crvenom tepihu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije