Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Drugi u nizu modnih događanja Diva Coffee and Fashion Corner

DIVE STYLE
Foto: Marko Lukunć/PIXSELL
1/23
PR
Autor
PR članak
30.06.2015.
u 11:00

Franck Cool Up osvježio modno događanje

Protekle subote na atraktivnoj lokaciji Ban centra u središtu Zagreba održan je drugi u nizu modnih događanja Diva Coffee and Fashion Corner na kojem su predstavljeni modeli iz aktualne kolekcije za ljeto modne kuće Nebo. Inače, njihov atraktivni kombinezon nosi i Iva Balaban, lice s naslovne stranice novog broja Diva Stylea!

Modna kuća Nebo jedna je od najdugovječnijih modnih adresa u Hrvatskoj, poznata po svom nenametljivom ženstvenom stilu i bezvremenskom dizajnu, s retro prizvukom. Njihove su kolekcije cjelovite te pokrivaju sve potrebe jedne žene, od svakodnevnog do poslovnog odijevanja te modela za svečane prilike. Uz reviju Neba predstavljena je i ljetna "must have" tunika koju je za Diva Style magazin dizajnirao umjetnik Saša Šekoranja, a koja se u paketu s Diva Style magazinom ekskluzivno prodaje u DM-ovim prodavaonicama za samo 49,90 kn.

Cijelo događanje osvježio je Franck novim osvježavajućim napitkom od esencije čaja koji se priprema s vodom i puno leda - Franck Cool Up! Riječ je o napitku bez umjetnih sladila, aroma i bojila što ga čini prikladnim za sve uzraste, a dolazi u tri neodoljiva okusa: Pepermint, Zeleni čaj i Jabuka Mix. Rashlađuje i osvježava, i ne samo ljubitelje prirodnih napitaka!.

Diva Coffee and Fashion Corner prilika je da ugodnom subotnjem druženju dodate nov sadržaj, predstavljanje modnih kolekcija domaćih dizajnera, a jutarnju kavu produžite ispijanjem novih zanimljivih napitaka. Partner projekta je atraktivni Citroen C4 Cactus, koji je pljenio pozornost posjetitelja. Pridružite nam se i ove subote, 4.srpnja, od 10 sati na Diva Coffee and Fashion Cornera i promociji Diva Style magazina.

Želite prijaviti greške?