Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnica

Na Balaševićev koncert ide...

Đoorđe Balašević
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/2
03.03.2014.
u 10:11

Darujemo dvije ulaznice za koncert 4.3. u Lisinskom

Lavina interesa publike za koncerte Đorđa Balaševića u Lisinskom ne prestaje. Poslije triju koncerata održanim u prosincu prošle godine i nakon rekordno rasprodanih dvaju koncerata najavljenih za ožujak ove godine, priprema se treći, odnosno, ukupno šesti koncert Balaševića sa programom Pa, tamburama mangupi prepreče put.

Za sve posjetitelje portala osigurali smo dvije ulaznice za koncert 4.3. u Lisinskom. Sudjelujte u natječaju do ponedjeljka 3.3. u ponoć, a 4.3. ujutro saznajte jeste li sretni dobitnik. Svaki sudionik može se jednom prijaviti s jednom email adresom, a darujemo pedesetog prijavljenog.

Sretna dobitnica dvije ulaznice za večerašnji koncert u Lisinskom je Milica Gaković.

Ključne riječi

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
11:07 03.03.2014.

ma koga briga..

DU
Deleted user
10:17 10.03.2014.

Siroti jugoslaven treba promidžbu i ovo je zgoda neobavještenima di i kada će pevati „računajte na nas“.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?