Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlična ideja!

Žena pokazala sjajan trik za pakiranje odjeće u kofer: ‘Da i ostane bez ijednog nabora!'

Shutterstock
10.11.2022.
u 14:30

Ako ste ikada imali problema sa slaganjem odjeće u kofer, isprobajte trik jedne tiktokerice koja garantira da na ovaj način odjeća više neće biti zgužvana kada ju izvadite

Sigurno ste se barem jednom našli u situaciji da pakirate stvari u kofer i da stvari gurate samo da ih stane što više, što kasnije rezultira zgužvanom odjećom. No, jedna organizacijska stručnjakinja otkrila je jednostavan trik koji će vam pomoći da u kofer stavite više stvari, ali da one nemaju nabore, piše The Sun.

Nikada nemojte prati rublje na 30 ili 40 stupnjeva i to zbog vrlo ozbiljnog razloga!

1/8

Žena je na Tik Toku podijelila video od 30 sekundi u kojemu se može vidjeti kako vješto savija dio donjeg dijela majice, a zatim zarola sve do gornjeg dijela majice. Nakon toga je preokrene majicu i presavije oba rukava. Kasnije tiktokerica presavije lijevu stranu majice, pa desnu, tako da se preklapaju. 

Posljednji korak uključuje čvrsto motanje majice i prevlačenje dijelova majica jedan preko drugoga, kako bi se dobio mali smotuljak koji ćete nakon toga lako staviti u kofer. 

- Ja ovo uvijek radim i odjeća mi nikad nema niti jedan nabor - rekla je. 

 

@allidente The best travel hack 👏🏻👏🏻 #foryou #foryoupage #fyp #fypシ #foryou #travel #traveltiktok #traveling #travelhack #spacesaving #traveltok ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

 

Korisnicima se njezin trik zaista svidio, pa su joj u komentarima zahvalili što ga je podijelila.

- Ovo puno pomaže, hvala! - napisala je jedna korisnica.

- Moja obitelj uvijek ima problema s dovoljno prostora u koferu, tako da jedva čekam da ovo isprobamo - dodala je druga.

Ne da vam se čistiti? Stručnjakinja ima nekoliko savjeta kako si olakšati:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije