Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba pomoć

'Žena neće seks sa mnom pa imam aferu sa susjedom i s tajnicom'

shutterstock
07.05.2020.
u 21:44

Ne želi se rastati od svoje supruge, ali ona ne želi seks s njime. Započeo je dvije afere i sada ne zna što da napravi.

Jedan muškarac obratio se psihoterapeutkinji Deidri za pomoć jer njegova supruga ne želi više imati seks s njime. Započeo je i dvije afere, jednu sa svojom tajnicom, a drugu s njihovom susjedom. On ne želi ostaviti svoju suprugu, ali želi redoviti seks pa sada ne zna što da napravi, prenosi The Sun.

Pogledajte kako Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož:

“Inače smo imali odličan ljubavni život, a sada mi je rekla da je izgubila interes za mene. Čak zaključava vrata na svojoj sobi preko noći, kako ja ne bih mogao ući. Oboje imamo 45 godina, a moja žena nikad nije morala raditi jer sam ja financirao sve. Nedavno sam zaposlio novu tajnicu koja me odmah privukla. Jedne noći ostali smo duže na poslu i poseksali smo se. Zbog situacije doma, odlično sam se osjećao dok sam bio s njom”, ispričao je. 

Uz to što je započeo ovu aferu, jednog dana započeo je i aferu sa svojom susjedom, kada ga je ona zamolila da joj pomogne s nošenjem nekih teških stvari. Sada svaki put kada njegove supruge nema doma, ona ga zove zbog seksa. “Moja djeca ne primjećuju kad me nema, ali mrze kad se ja i moja supruga svađamo. Smatraju da se trebamo rastati. Očajnički želim seks, ali ona stalno govori ne”, rekao je.

Deidre mu je odgovorila: “Naravno da se djeci ne sviđa ova situacija. Teško im je vidjeti da im se roditelji ne slažu i ne poduzimaju ništa u vezi toga. Prestanite s aferama i recite svojoj supruzi da morate riješiti svoje probleme. Sigurno postoji razlog zašto je izgubila interes za seks, pokušajte ga pronaći i riješiti.”

Pogledajte savjete kumica s Trešnjevačkog placa za vječnu ljubav:

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:41 07.05.2020.

Što će mu pomoć?pa ima susjedu i tajnicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije