Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ju briga za komentare

Žena (48) ispričala: 'Govore mi da se ponašam kao tinejdžerica, ali ja rado pokazujem svoj mladoliki izgled'

TikTok
19.09.2022.
u 09:30

Usprkos brojnim korisnicima koji neprestano kritiziraju njezinu bezbrižnost, Rose uživa pokazivati svoje plesne pokrete i zavidnu figuru

Rose Cordeiro za sebe kaže da je obožavateljica fitnessa koja voli plesati i pokazivati ​​svoje zategnuto tijelo, a na zlobne komentare onih koji misle da se 48-godišnjakinja ne bi trebala ponašati kao tinejdžerica, ne obraća pažnju.

Zato je, usprkos brojnim korisnicima koji je neprestano kritiziraju, svoje plesne pokrete i stil, nedavno pokazala i na TikToku, piše The Sun.

"Gledam svoja posla i zabavljam se u 48. godini. Pa nisam još mrtva!", napisala je u videu u kojem pleše u trapericama i blještavom neonskom topiću, a video je bio njen odgovor na kritičare.

@crzy_fitmama4 Easy Peasy 🤷🏻‍♀️😂 #fitmom #fitover40 #momtok #fitnesshumor #duh #foryou #fyp ♬ original sound - Chrisappleton1

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

“Možeš li bako, molim te, provoditi vrijeme s unucima umjesto da radiš ono što rade 20-godišnjakinje?”, napisao je jedan korisnik, na što je Rose odgovorila: "48-godišnja majka 4 djece. Još nemam unuke."

U drugom videu, Rose također pleše, ovaj put na pjesmu Call Me Every Day, dok na sebi ima samo sportski grudnjak boje kože i kratke hlačice. Nije trebalo dugo da joj pratitelji u komentarima upute svoje kritike, pa je jedan korisnik napisao: “Koji je smisao ovakvih videa u tvojim godinama?!”

@crzy_fitmama4 Bc Summer ain’t over yet 💛 #foryou #fyp ♬ Lalala - Y2K & bbno$

Ipak, Rose, kaže kako ne mari za osude drugih tiktokera, te na svom profilu želi pokazati da i žene i majke starije od 40 godina mogu imati dobar stil - i svoje tijelo pokazivati pokazivati bez srama.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije