Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zablistajte na plaži: Čvršća stražnjica, savršen trbuh i detoksikacija

CroModa
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
29.05.2015.
u 08:00

Ako ovog ljeta želite blistati na plaži, trodnevni plan detoksikacije te savjeti za savršen trbuh i stražnjicu definitivno će vam pomoći u dostizanju cilja.

Hrvatski modni portal CroModa donosi korisne savjete koji će vam pomoći da ovog ljeta zablistate na plaži.

3-dnevni plan detoksikacije

Za razliku od uobičajenih programa detoksikacije, ovaj je osmišljen tako da vam bude maksimalno ugodan. Iz prehrane u potpunosti isključite mliječne proizvode, šećer, meso, kofein, alkohol, gluten i prerađenu hranu - sve te namirnice otežavaju detoksikaciju. Slijedite navedeni plan prehrane tijekom 3 dana, više pročitajte ovdje.

Kako do čvršće stražnjice

Kako imati lijepu stražnjicu bez radikalnih postupaka? Krenite sada kako biste zablistali ljeti! Prvo pravilo koje morate usvojiti jeste to da za lijepu stražnjicu dijeta nije dovoljna. Da biste dobili čvrste mišiće, potrebno je sustavno vježbati, za koji god vid vježbanja da se odlučite. Osim toga, važno je njegovati kožu te se pravilno hraniti. Više o svemu pročitajte ovdje.

Put do savršenog trbuha

Svi znaju da se, da biste smršavjeli, treba baviti sportom i držati se niskokalorične dijete. No, vi ste već neko vrijeme na dijeti, već su vam smršavjele noge i lice, no trbuh je ostao isti. Stvar je u tome da se kod žena u području trbuha i struka skupljaju zalihe masnoće. Kako doći do savršenog trbuha i u punom sjaju zablistati na plaži otkrijte ovdje.

Želite prijaviti greške?