Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loš odnos, loš seks

Za probleme muškaraca u krevetu kriva je i njihova majka

seks
Foto: Shutterstock
07.01.2015.
u 08:34

Prema novom istraživanju, razlog erektilne disfunkcije ili prerane ejakuacije kod muškaraca često je i kakav su odnos imali sa svojom majkom tijekom odrastanja

Problemi muškaraca u krevetu, poput erektilne disfunkcije ili prebrze ejakulacije često su povezani sa živčanim sustavom, načinom života, neiskustvom, godinama... No, prema novom istraživanju koje su proveli znanstvenici s Karlova sveučilišta u Pragu, problem se krije i u odnosu muškarca s njihovom majkom.

Naime, prema istraživanju koje je napravljeno na uzorku od 960 muškaraca u dobi od 15 do 88 godina, muškarci koji su tijekom odrastanja imali loše odnose sa svojom majkom, ali i oni koji su se u kasnijoj dobi po prvi puta zaljubili, imaju veće izglede za erektilnu disfunkciju i preranu ejakulaciju, piše Telegraph.

Dok su neki problemi u spavaćoj sobi povezani s djetinjstvom, drugi je pak uzrok tjeskoba ili stres.

– Važno je otkriti u koju skupinu vi pripadate – rekao je jedan od znanstvenika.

>> Žene, slabi vam seksualna energija? Evo jednostavnih rješenja

Ključne riječi

Komentara 2

IK
ikonoklast
16:47 07.01.2015.

mater sidi u kutu i govori sta valja sta nevalja a bemti zivota

KO
kojesta
12:12 07.01.2015.

opet kaj god. pa tzv. mamini sineki imaju i predobar odnos sa svojim mamicama, ali nisu dobri sa svojim zenama, imaju probleme i u krevetu. to zna svatko i bez znanstvenika. a naravno gdje nema odgovorne majcine ljubavi, nemres ni posle nekaj stvoriti. ah, cemu tolika piskaranja. ko da smo djecji vrtic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije