Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diskriminacija

Taksist odbio voziti ženu zbog kožne bolesti: 'Nakon nje morat ću čistiti auto'

Twitter/ Carly Findlay
09.12.2019.
u 15:52

Nakon proslave rođendana aktivistica za invaliditet neugodno je odbijena od vozača taksija radi njenog invaliditeta.

Carly Findlay slavila je svoj rođendan u Melbourne-u, Australija prije nego što je zvala taksi za doma kada ju je vozač uvrijedi, piše Mirror. Findlay tvrdi kako ju vozač taksija nije htio pustiti u svoj auto zbog stanja njene kože zato što bi poslije morao oprati auto.  

 Kada je ušla u auto, Carly, koja je aktivistica za izgled i invaliditet, kaže kako ju je vozač pitao što joj se dogodilo sa kožom. Odogovrila je da joj se ništa nije dogodilo, ali ju vozač nije htio voziti jer bi poslije morao oprati svoj auto. 

Rekla je Nine News-u iz Autralije: "Ovakvo ponašanje kvari lijepe noći. To znači da nikada neću moći tražiti vožnje od taksija. Osjećam se uznemireno i prljavo. Kao da sam nesaslušana. To zaokupira vrijeme."

"Istina je da mi se ništa nije dogodilo sa licem. I ne bih trebala reći više od toga da se sigurno vozim u taksiju."

Taksi kompanija još nije izdala javnu izjavu, ali je odgovorila na Carly-in tvit. Glasio je ovako: "Bok Carly, kao prvo, otvoreno se ispričavamo neugodnosti koje Vam je ova situacija uzročila i hvala Vam što ste nam ovu sitaciju doveli navidjelo. Ponašanje ovog vozača neće biti tolerirano i odmah krećemo s istragom. Obavjestiti ćemo Vas više nakon razgovora s vozačem."

Što kažete na to da možete zatražiti da vaš taksist šuti dok vas vozi?

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
17:15 09.12.2019.

"..Kao da sam nesaslušana. To zaokupira vrijeme." Wtf???

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:28 10.12.2019.

Google translator je uzas. Jos veci uzas je nepostoja je lektora u vevernjaku pa ovakvi prijevodi na razini 4. razreda osnovne akole izlaze svakodnevno.

Avatar lola lola
lola lola
01:43 10.12.2019.

Zena ocito ima ihtiosis tj. harlekinsku bolest koze. Nije prijenosno vec se s takvom kozom radjaju! Neki ljudi bi trebali stvarno malo vise se obrazovati u vezi toga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije