Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoreni brak

U braku su i imaju djecu, a žena otvoreno priznaje da ima ljubavnika: ‘Suprugu to uopće ne smeta’

Kelly Berry/Facebook
30.08.2021.
u 14:28

"Djeca ga obožavaju, dobar nam je prijatelj."

Emma Fedigan, 37-godišnjakinja iz Australije i njezin dvije godine stariji suprug Robert upoznali su se prije desetak godina, a ona mu je od početka otvoreno priznala da je panseksualna. Ipak, nikada nisu previše razmatrali opciju da još netko uđe u njihov odnos, a kroz sve ove godine dobili su i četiri sina. 

Sada, kada su sigurni u stabilnost svog braka, odlučili su se eksperimentirati, pa su se upoznali s bračnim parom Berry, Simonom (43) i Kelly (42) koji dijele iste sklonosti prema otvorenom braku.

Emma se brzo zbližila s Kelly, a razvila je i dublji odnos sa Simonom. Vrlo brzo dogovorili su se da će svi međusobno spavati zajedno, osim Roberta i Simona, jer ne osjećaju privlačnost.

Nakon što su se malo bolje upoznali, Robert je shvatio da ne želi takav odnos, Emma i Kelly nemaju dobru komunikaciju, a Kelly i Robert nikada nisu bili pretjerano bliski. Ipak, Emma i Simon nisu htjeli okončati svoj odnos jer su se zbližili. 

 

U Hrvatskoj sve manje sklapanja brakova: "Ljudi sve kasnije dobivaju stabilno zaposlenje, pa nemaju neke temelje za stabilan život"

 

Nastavili su svoj odnos koji Emma opisuje kao ljubavnu vezu i zadovoljavanje potreba, dok je brak s Robertom nešto što nema zamjenu. "On je moj najbolji prijatelj, ali smatram da ljubav nije rezervirana samo za jednu osobu. Odnosi su nam odlični, djeca obožavaju Simona", rekla je Emma.

"Ako je on kod kuće, ja spavam na kauču, no kada ga nema, u krevetu sam s Emmom", priznaje Simon za The Sun i dodaje da se ponekad pojavi ljubomora, ali shvaća da je sve to dio ljudske prirode. Također, ne planiraju zajedničku djecu, ali neće se buniti ako se slučajno dogodi. 

Napisala pismo ljubavnici svog muža, ali nije očekivala ovo...

1/3

Komentara 9

MA
Magistrica
15:28 30.08.2021.

Vidi mu se na faci da mu nesto fali...a i ona nije bas sva svoja.

ZB
Zoki-Bijela
16:28 30.08.2021.

Penelopea i drustvo..

AN
ante555
20:20 30.08.2021.

Koliko samo bolesnika na ovom svijetu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije