Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isprobajte

Tiktokerica otkrila ‘lijek’ za mamurluk: ‘Trebaju vam samo četiri sastojka’

Tik Tok
27.10.2022.
u 12:30

Njezin video ubrzo je prikupio više od 300 tisuća pregleda, a korisnici su se oduševili receptom, te su joj u komentarima odmah zahvalili što ga podijelila

Nakon burne noći u izlasku, mnogi se pokušavaju oporaviti od mamurluka na sve moguće načine. Neki uzimaju masnu hranu, a neki šalicu jake kave. No, jedna tiktokerica podijelila je svoj recept za ono što naziva 'indijskim napitkom protiv mamurluka', a koristi samo četiri sastojka, piše Metro

Ovo je deset najzdravijih namirnica koje biste trebali jesti za doručak:

1/10

U videu žena puni čaše do tri četvrtine gaziranom vodom, prije nego što ju do vrha napuni kokosovom vodom. Zatim na kratko zagrijava limetu u mikrovalnoj pećnici, kako bi je lakše cjedila. Na kraju dodaje pola čajne žličice sode bikarbone i sve skupa promiješa, prije nego što stavi slamku i proba. 

Njezin video ubrzo je prikupio više od 300 tisuća pregleda, a korisnici su se oduševili receptom, te su joj u komentarima odmah zahvalili što ga podijelila.

 

@desigirleatstheworld curing my hangover desi style #postwedding #hangovercure #asmr #asmrrecipe #drinkasmr #indiandrink #indianfood #desigirleatstheworld #hangover ♬ original sound - DesiGirlEatsTheWorld

 

- Jedva čekam isprobati, hvala! - napisao je jedan korisnik.

- Djeluje osvježavajuće, javit ću kako djeluje - dodala je druga. 

Dijetetičarka Helen Bond objasnila bi kako bi ovo piće moglo pomoći jer će pijenje gaziranje i kokosove vode pomoći kod hidratacije, a kokosova voda ima elektrolite, bitne minerale u tijelu kao što su kalij i natrij, koji su postali neuravnoteženi dok ste pili alkohol. Limete sadrže vitamin C, što je dobro jer ga alkohol iscrpljuje, snižavajući vaš imunološki sustav. Soda bikarbona uravnotežuje kiselost organizma i ublažuje probavne tegobe.

Što jesti za život bez boli i upala? Stručnjaci otkrivaju koje namirnice uključiti u prehranu:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
17:08 27.10.2022.

Potreban je samo jedan sastojak - direktno u pak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije