Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tko je tu lud?'

Tatu popljuvali na Redditu jer od dadilje (19) traži 13.000 kuna za štetu koju je napravila njegova kćerka

shutterstock
21.04.2021.
u 16:30

Dok je dadilja pričala na mobitel, njegova se trogodišnja kćerka, tvrdi ovaj otac, popela na sofu, s nje preskočila dječju ogradicu, pa se još i stepenicama spustila do podruma gdje je sa zida srušila njegovu gitaru

Jednog su tatu nedavno na forumu napali korisnici Reddita, nakon što im se požalio na štetu koju je napravila njegova trogodišnja kćerka. Malena je navodno oštetila jednu od njegovih gitara, a nezgoda se dogodila dok ju je čuvala 19-godišnja dadilja, pa on sad od nje traži 13.000 kuna (1.500 funti) za novu gitaru.

Muškarac na forumu piše i kako su supruga i on više puta za čuvanje djece zvali istu djevojku s kojom su bili zadovoljni jer je s djecom radila sve kako bi joj rekli i jer je uvijek poštivala njihova pravila (poput npr. 'pravila' da se djeca smiju igrati samo u dnevnoj sobi ili sobi za igru).

No, dok je jedan dan dadilja čuvala njegovu trogodišnju kćerku, malena je oštetila jednu od njegovih gitara koje su stajale u podrumu.

Njegovo je objašnjenje da je 'dadilja očito morala hitno obaviti neki razgovor, pa je djevojčicu ostavila u sobi dok obavi razgovor'.

- Iz nekog je razloga odlučila pričati vani u dvorištu, a njeno je obrazloženje bilo 'da je poziv bio privatan i da nije željela da ju dijete sluša' - ispričao je ovaj tata koji tvrdi da se za to vrijeme njegova trogodišnja kćerka popela na sofu, s nje preskočila dječju ogradicu i stepenicama se spustila do podruma, gdje je jednu od gitara srušila sa zida.

Domaća glumica pokazala isklesani trbuh, a za to ima odličan povod

1/9

Ipak, od dadilje nije tražio da plati za popravak, već da mu gitaru zamijeni novom, vrijednom više od 13.000 kuna, prenosi Mirror.

- 'Što sam ja u toj priči lud?' - pitao je na Redditu i rekao da mu 'tako bar tvrde roditelji 19- godišnjakinje', dok mu ona, kaže, nudi 'samo da mu u zamjenu neko vrijeme besplatno čuva djecu'.

- Ti si debil! - napisao mu je jedan korisnik bez mnogo zadrške i dodao da je gitaru djevojčica mogla oštetiti i da je on bio sam s djecom. 

'I što ćeš sada; čekati da cura počne zarađivati, pa joj mjesečno uzimati dio od plaće?!', pitao ga je i dodao kako je 'on sam treba svoje stvari zaštititi od vlastite djece'.

- Ili prihvatiti rizik! - zaključio je korisnik u komentarima, a većina drugih dijeli njegovo mišljenje.

Liječnica pokazala kako bi trudnice trebale nositi sigurnosni pojas u automobilu

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
17:45 21.04.2021.

Covjek je potpuno u pravu, a uz novu gitaru djevojka bi trebala i odsjediti par mjeseci kao upozorenje drugima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije