Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Svaka čast! Daju besplatan smještaj zdravstvenim djelatnicima u samoizolaciji

Zagrebačka tvrtka Irundo organizira privremeni smještaj za sve zdravstvene djelatnike u samoizolaciji
29. ožujka 2020. u 20:17 0 komentara 8220 prikaza

Irundo, tvrtka koja se bavi iznajmljivanjem apartmana, u suradnji s vlasnicima stanova, organizira besplatan smještaj zdravstvenim djelatnicima koji u ovim teškim vremenima, zbog prirode posla moraju biti u samoizolaciji.

- U našim najtežim trenucima (ne)poslovanja kada su svi naši apartmani prazni, došli smo na ideju da potpunu poslovnu neaktivnost iskoristimo te da budemo humanitarno aktivni. Stoga smo odlučili svim zdravstvenim djelatnicima, a ovisno o mogućnostima i našim kapacitetima, ponuditi smještaj za vrijeme njihove samoizolacije - kažu u Irundu.

 | Autor :

"Želimo aktivno sudjelovati u borbi protiv pandemije te pomoći zdravstvenim djelatnicima da se lakše nose s ovom iznimno zahtjevnom situacijom kako bi zaštitili svoje obitelji od daljnjeg prijenosa virusa", istaknuo je Igor Kordić, suvlasnik Irunda.

"Najvažniji, a pritom najugroženiji su doktori i svi ostali zdravstveni djelatnici koji prema propisanim mjerama sigurnosti moraju svakih dva tjedna biti u samoizolaciji. Ovo je naš mali doprinos zajednici u kojoj živimo i radimo, a ovakva teška vremena dodatno nas obvezuju na solidarno i društveno odgovorno ponašanje. Našim primjerom želimo potaknuti i sve ostale koji su u mogućnosti ponuditi prazne stanove za samo izolaciju i omogućiti da se što veći broj stanova osigura zdravstvenim djelatnicima,” zaključio je Tomislav Zovko, suvlasnik Irunda.

 | Autor :

Irundo uz punu podršku vlasnika stanova s kojima ima, koje inače iznajmljuje kao apartmane za turiste, omogućava zdravstvenim djelatnicima da svoje obvezno vrijeme samoizolacije provedu u Irundo apartmanima u kojima će imati puni komfor kako bi im vrijeme u samoizolaciji što lakše i brže prošlo. U mogućnosti su ustupiti apartmane u Zagrebu.

Irundo želi svim zdravstvenim djelatnicima dati punu podršku, stoga pozivaju sve zdravstvene djelatnike iz Zagreba da im se jave na dolje navedene kontakte.

Kontakt:

Igor Kordić, COO

igor@irundo.com

+385 91 3873 026

Trg Nikole Šubića Zrinskog 15

10000 Zagreb

 

ZADIRANJE U PRIVATNOST
Skandal na granici: Novinara Večernjeg lista policija skinula do gola zbog filtera za cigarete
Nema dobrog vrta bez osnovnog alata
ALAT ZA PRAVE MAJSTORE
Nema dobrog vrta bez osnovnog alata, imate li ih sve doma?
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.