Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trebaju li se vratiti?

Suludi zahtjev: ‘Susjed traži da njegovi gosti spavaju kod nas dok smo mi na putu...’

Shutterstock
29.12.2022.
u 15:30

Objasnila je da susjed ima ključeve njihove kuće za hitne slučajeve, pa se zabrinula da bi mogao sam ući unutra bez njihova dopuštenja

Jedan bračni par otišao je na putovanje za blagdane, no ubrzo nakon odlaska počeli su razmišljati o tome da se vrate ranije, jer ih susjed stalno zove da ih pita mogu li neki od članova njegove obitelji spavati u njihovoj kući dok su oni odsutni. Međutim, nakon što su prvi put rekli ne, on ih je nastavio ispitivati ​​o tome, do te mjere da su se jednostavno poželjeli vratiti kući kako bi ga spriječili da dozvoli strancima da spavaju u njihovoj kući, piše Mirror.

Kako se rukujete? Doznajte što vaš stisak ruke govori o vama:

1/6

Na forumu Mumsnet žena, koja je ostala anonimna, objasnila je da susjed ima ključeve njihove kuće za hitne slučajeve, pa se zabrinula da bi mogao sam ući unutra bez njihova dopuštenja. 

- Prije par dana mi je poslao poruku i pitao me bi li netko od njegove obitelji mogao prespavati u našem domu jer mu je neočekivano stiglo još obitelji. Rekli smo ne jer krevete treba presvući, grijanje nije uključeno, a osim toga, ne želim strance u svom domu - napisala je žena u objavi.

No, od tada dobivaju poruku za porukom u kojoj susjed zahtijeva da mu dopuste da koristi njihov dom za neke od njegovih dodatnih gostiju, a rekao im je i da se jednoj obitelji pokvario auto te da sada nemaju kamo.

- Došlo mi je da se spakiramo odmah i idemo kući jer sam toliko zabrinuta da će samo otključati moju kuću i pustiti ljude unutra! Nemamo prijatelje ili obitelji u blizini koji bi mogli provjeriti situaciju. Moj suprug je rekao da susjed sigurno neće sam ući u našu kuću, ali ja nisam sigurna u to - nastavila je.

Upitala je korisnike Mumsneta za savjet, a većina njih joj je preporučila da napravi ono što je i sama pomislila.

- Da sam na vašem mjestu, odmah bih otišla kući provjeriti što se događa - napisala je jedna korisnica.

- Stvarno neprimjereno od njega. Žao mi je što vam je to upropastilo putovanje - dodala je druga. 

Žene ju plaćaju da ih nauči manipulirati muškarcima: 'Jedno pravilo je ključno'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije