Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIPA FASHION.HR

Severova Julija savršena za romantično proljeće

Robert Sever
Foto: Zvonimir Ferina
1/5
22.03.2017.
u 10:58

Robert Sever, jedan od najpoznatijih modnih imena u Hrvatskoj, ove će sezone u sklopu BIPA FASHION.HR-a predstaviti svoju kolekciju i to pod pokroviteljstvom branda Martini. Čak 60 odjevnih kombinacija u kolekciji imena Julija, nastavlja se na već prepoznatljiv vizualni izričaj RS brenda. Puno pamuka, viskoze, trapera, svile i lana čine proljetno ljetnu kolekciju koja je nosiva, pristupačna i stvorena za svakodnevne kombinacije po kojima je Sever dobro poznat.

Suvremeni ženstveni chic ovog je puta inspiriran cvjetnim motivom koji se kroz ovosezonsku kolekciju pojavljuje u raznim oblicima – od grafičkih preko printova 70-ih do potpuno apstraktnih. Kako bi postigao što ženstvenije, a nosive kreacije, Sever koristi volane, mašne, i zanimljive krojeve kojima postiže opuštenu, ponekad oversize, ali uvijek izrazito chic formu. Sever se i u ovoj kolekciji osim izradom odjeće bavi modnih detaljima pa će tako na pisti BIPA FASHION.HR-a modeli prošetati s već prepoznatljivim Marija torbama, obožavanim RS krunama, ogrlicama s privjescima od pečenog stakla i ostalim popratnim nakitom kojim Sever voli zaokružiti total lookove svake kolekcije koju donosi na modne piste.

Svako predstavljanje u obliku modne revije za mene je poseban doživljaj i bitan dio u prezentaciji rada branda. Tada imam potpunu slobodu da svoju viziju prezentiram na najbolji mogući način, a ove sezone svoj dizajn i kreativnost predstavit ću na još jednoj samostalnoj reviji u sklopu BIPA FASHION.HR-a. Sretan sam i ponosan što dizajniram za žene i što svojim kreacijama uspijevam zadovoljiti njihove potrebe za dobro dizajniranim dizajnerskim proizvodima“, naglasio je omiljeni dizajner vječnih romantičarki. Severova žena je suvremena i uvijek ženstvena, a voli udobnost i zato RS brand uvijek nudi odgovore na pitanje što je potrebno kako bi svaka žena, neovisno o dobi ili konstituciji, izgledala dobro i osjećala se nesputano. Romantična Julija u obliku košulja, prsluka, suknji, hlača i jeansa osim što odgovara na ta pitanja, nudi modnu poslasticu za sve Severove obožavateljice.

U sklopu 24. sezone BIPA FASHION.HR-a od 29. ožujka do 01. travnja u paviljonu 5 Zagrebačkog Velesajma, uz Roberta Severa svoje će nove kolekcije predstaviti i Ivica Skoko, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei, Coded Edge, Arileo, Luka, KLISAB, Anthony Avangard, JAMOI, Yuniku i INES Atelier.

Foto: Zvonimir Ferina

Model: Iva Marušić (Talia model)

Makeup: Nika Žlof

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije