Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

"Seksao sam se s rođakinjom, a sada smo zaljubljeni"

Redovito ima odnose s rođakinjom, ali boji se priznati obitelji.
06. veljače 2020. u 20:00 18 komentara 18986 prikaza
Seks
Foto: Dreamstime

Muškarac (24) se obratio savjetnici Deidre i ispričao kako se seksao sa svojom sestričnom (24) nakon što su zajedno pogledali porno filmove i sada su zaljubljeni. "Ne možemo odoljeti jedno drugome, ali naše obitelji bi poludjele da saznaju. Naši očevi su braća, a kako smo oboje dobili posao u centru grada predložili su da dijelimo stan koji je blizu posla kako bi uštedjeli novce. Jedne večeri stigao sam kući prije nje, uzeo hranu i upalio porniće za stolom u kuhinji. Skočio sam da ih ugasim kada je došla, a ona se samo nasmijala i rekla 'Morat ćeš napraviti nešto više od gledanja pornića da me šokiraš, pomakni se.'"

Nije siguran 'Poseksao sam se sa suprugom od kolege, sada ne znam što napraviti'

Sjela je kraj njega za stolom i gledala, a onda su se preselili u dnevni boravak da bude udobnije. Počeli su se maziti i ljubiti, a onda su se poseksali. "Seks je bio nevjerojatan, a nakon njega smo se pogledali i zaključili da nam to ne može biti zadnji put." 

Od tada se seksaju gotovo svaku večer, a ponekad i ujutro. "Prekrasna je i živimo kao pravi par, ali znamo da bi naše obitelji poludjele da saznaju za nas. Pred njima se ponašamo normalno, ali ne znam što da napravim. Počinjem se zaljubljivati i osjećam kao da je prava žena za mene. Ona osjeća isto."

Zanimljivo Nemojte preskakati seks: Jača imunitet, ženama čuva zdravlje i povisuje toleranciju na bol

Deidre odgovara: "Iako je u nekim zemljama normalno, vjenčati se s rođacima i dalje je užasno. Ako si siguran da će vaša obitelj poludjeti, moraš razgovarati s rođakinjom i odlučiti jeste li sigurni u ovo. Ako je ozbiljno, recite roditeljima da se nadate da će biti sretni zbog vas."

"Ipak, zapamti - odrasli ste i sami donosite odluke za svoj život. Moj savjet je da provjerite s liječnicima postoje li neke bolesti u obitelji koje bi mogle utjecati na vas."

Srami se 'Poseksala sam se s dečkom svoje kćeri, a sada ne znam trebam li joj priznati'
Bojanje stana
PROLJETNI RADOVI
Osnovni "šljakerski" pribor za ličenje zidova koji bi svi trebali imati doma
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Plaćaj račune i upravljaj svojim financijama online: savjeti za organizaciju bez odlazaka u poslovnicu banke