Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajna tehnika!

Radnik oduševio društvene mreže: U nekoliko sekundi obojio cijeli zid, a ljudi ne shvaćaju kako

YouTube
05.06.2022.
u 16:06

Mnogi su bili jako impresionirani njegovim vještinama, a netko je želio znati koji je alat upotrijebio da bi tako brzo prekrio zid

Jedan radnik zadivio je vlasnike kuća prekrivši cijeli zid bojom u samo 30 sekundi. U kratkom videu na YouTubeu vidi se kako čovjek brzinom munje završava svoj posao i cijeli zid prekriva bijelom bojom, piše The Sun.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu'

1/9

Radnik je krenuo tako što je valjkom pomicao gore-dolje po sivom zidu praveći cik-cak poteze. Nakon što je stigao na drugu stranu, vratio se drugim putem, ovaj put četkajući okomito da potpuno prekrije zid. Za nekoliko sekundi cijeli je zid bio prekriven bojom.

Mnogi su bili jako impresionirani njegovim vještinama, a netko je želio znati koji je alat upotrijebio da bi tako brzo prekrio zid.

"Došao sam samo vidjeti može li mi netko reći koji valjak koristi”, rekao je jedan korisnik, dok se drugi nadovezao: “Mene samo zanima kako je zid tako savršeno obojen, a samo je jednom umočio valjak.”

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije