Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li među njima?

Ne opraštaju lako: Ovi horoskopski znakovi najdulje se ljute

Shutterstock
04.06.2022.
u 07:00

Uvijek će pamtiti što ste im napravili i kako ste ih povrijedili.

Negativne misli barem jednom su nam proletjele kroz glavu i ne možemo si pomoći, a da ih zauvijek ne zadržimo u svojim srcima. Iako je relativno lako zadržati zamjerku cijeli život, potrebno je mnogo hrabrosti da se oprosti i zaboravi. Ova tri horoskopska znaka najdulje se ljute.

Blizanci
Blizanci su osobe dobrog srca, ali su poznati po tome što se dugo ljute. Oni su čvrste naravi i neće lako zaboraviti što im je netko učinio. Ako ste bili s Blizancima, znate koliko se ljute kada ih netko uzme zdravo za gotovo.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak:

1/15

Bik
Bikovi također ne opraštaju lako ljudima. Vjeruju, ako osoba ima sposobnost da ih jednom povrijedi, da to može učiniti ponovno.  Stoga više vole prekinuti vezu s osobom koja ih je povrijedila, namjerno ili nenamjerno.  

Jarac
Jarci ne opraštaju lako. Ako ste jednom slomili njihovo povjerenje, možda ćete morati provesti ostatak života pokušavajući ga vratiti.  Pamtit će sve što im je netko učinio, a možda će vam se čak i osvetiti. Međutim, ako ste ljubazni prema njima, oni su najbolji ljudi koje ćete ikada upoznati. Oni samo vjeruju u to da kako postupaš s ljudima, tako će ti se i vratiti.

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije