Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavna misija

Promišljene namjere: Hrvatske manekenke vrlo su izbirljive u ljubavi

Manekenke
15.11.2009.
u 11:12

Brojne ljepotice s modnih pista “padaju” samo na imućne poduzetnike, a najvještije su pronašle put do srca i bankovnih računa svojih odabranika.

Izgledom i djelom 21-godišnja zagrebačka manekenka Malina Grahek ne razlikuje se od svojih kolegica koje ne odustaju od lova na pripadnike hrvatske zlatne mladeži ili, bolje rečeno, na imućne mladiće s fascinantnom umjetnošću trošenja i naklonošću prema narodnoj glazbi, no njoj je, izgleda, uspjelo ono o čemu sve ostale još samo sanjaju.

Naime, najseksepilnija Hrvatica nakon samo nekoliko mjeseci veze s Josipom Šelendićem uspjela je svog zlatnog pijetla uvući u bračni kavez. A da bi ostale ljubiteljice zagrebačkih poduzetnika imale posve dovoljno razloga za ljubomoru, Malina je svoj brak zapečatila i trudnoćom.

No, današnja gospođa Šelendić je - za razliku od njenih prethodnica poput Antee Kodžoman, Ivane Paris, Mirele Forić i Andree Ćupor, koje su se našle u Šelendićevu zagrljaju - od početka igrala otvorenih karata i svima dala do znanja kako jednog dana ne bi imala ništa protiv biti uzdržavana žena koja će se brinuti o djeci jer je njoj obitelj najvažnija.

Nije poznato je li se upravo takav stav najseksepilnije Hrvatice svidio Josipu Šelendiću, no nekoliko mjeseci nakon susreta s temperamentnom Malinom, 28-godišnji imućni zavodnik odlučio je odbaciti svoj stil života i skrasiti se u braku. Druga poznata manekenka i odnedavno voditeljica Mia Kovačić također je na tragu Malinina uspjeha.

Lani Pavić je pošlo za rukom sklopiti blitz brak s Ivorom Vucelićem, no uspješnom zagrebačkom menadžeru je vjeru u ljubav, a možda i brak, vratila upravo 26-godišnja Mia.Koliko je zaluđen svojom novom odabranicom Vucelić je pokazao kazališnim ljubavnim performansom, odnosno ljubavnom pjesmom koju je posvetio gospođici Kovačić.

Jednaku maštovitost priželjkivala je i uporna diplomirana ekonomistica Andrea Ćupor koja je nakon Josipa Šelendića svoje ljubavne čari uspješno bacila na nogometaša Ognjena Vukojevića, a njemu je ipak mnogo više od poezije zanimljivija lopta.

Dok se Andrei smiješi brak s nogometašem, Aleksandra Grdić nije sigurna hoće li njena veza s Azerom Berberom krenuti jednakim smjerom. Koliko čvrsto svoj ljubavni trofej prpošna Alex drži u rukama, pokazat će vrijeme.

Za razliku od svojih poduzetnih kolegica koje su pronašle put do srca i bankovnih računa poželjnih bogataša jednaku sreću nisu imale najupornije među njima bez kojih ne prolazi niti jedna zabava gdje u džepovima šuška novac - Antea Kodžoman i Maja Cvjetković.

Najbolje prijateljice još čekaju pravu priliku, kao i Fani Stipković koja vrlo pažljivo prati karijeru slobodnih i uspješnih nogometaša. Odlučne u svojoj namjeri, izbirljive zavodnice zasigurno su odabrale svoje najnovije ljubavne mete.

Komentara 17

LI
Lilith13
13:18 15.11.2009.

ma svaka čast večernjaku! Stvarno odlična priča! Baš za naslovnicu!

TR
Tomislav Ribar
13:23 15.11.2009.

I Gibonni i The Beat Fleet su obradili ovu temu u svojim pjesmama. Žene poput ovakovih se mogu naći svugdje u svijetu samo što ih možete naći u Hrvatskoj više jer je Hrvatska u krizi. Takvim ženama se ne da raditi te se zato kreću u krugovima bogatih da bi se lakše ugnjezdile i našle sreću. Velika većina njih nije ni zainteresirana za osobu već za novac dotične osobe koji bi mogle izvući nakon eventualne rastave braka. No kako se kaže na Engleskom: \'\'What comes around goes around.\'\' Ili na Hrvatskom: Sve se vraća, sve se plaća. Osobno takve umjetne žene ne volim ni gledati a kamoli pričati s njima. One su poput genetski modificirane hrane. Lijepo izvana,a trulež iznutra.

Avatar zampzmija
zampzmija
12:31 15.11.2009.

Koja je razlika od onih i ovih?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije