Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Energija

Probudili ste se umorni? Pripremite chia puding s kavom za doručak i razbudite se u trenu

Shutterstock
23.03.2021.
u 07:00

Pružite će vam energiju za cijelo jutro pa ćete bez problema obaviti sve obaveze koje imate.

Ako ste se probudili mrzovoljni i umorni, ne očajavajte već podignite razinu energije uz hranjiv i bogat doručak - chia puding s kavom! Treba vam samo nekoliko sastojaka, a najbolje bi bilo da puding ostavite malo u hladnjaku, taman dok se spremite u kupaonici za dnevne obaveze, kako bi tekstura bila što bolja.

Sastojci:
200 ml ohlađene kave
1 žlica mlijeka, može neko na biljnoj bazi
8 žlica chia sjemenki
Pola žličice ekstrakta vanilije
1 kockica tamne čokolade
Malo cimeta

Stomatolozi otkrili: Ovo je najgore vrijeme za pranje zuba!

Priprema:
Skuhajte kavu i ostavite da se ohladi. Pomiješajte chia sjemenke s mlijekom, vanilijom i cimetom te ostavite u hladnjaku da malo nabubre. Dodajte kavu, naribajte malu kockicu čokolade po vrhu i uživajte! Ako želite kremastiju teksturu, puding ponesite sa sobom na posao ili faks kako bi još malo nabubrile sjemenke i pustile svoju sluz.

Evo koliko šalica kave treba piti da organizam bude zdrav:

1/3

Komentara 1

MO
montello
17:31 23.03.2021.

Svida mi se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije