Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična metoda

Djeca svako jutro doručkuju pahuljice? Ovim trikom smanjite unos šećera - bez da pokvarite okus

Shutterstock
04.02.2021.
u 07:00

Jednostavno, jeftino, a zdravo.

Jedna mama otkrila je u Facebook grupi Aldi Mums kako smanjiti unos šećera kod djece koja za doručak vole jeste čokoladne pahuljice u obliku kuglica ili ljuskica. 

"Ne znam jel još netko ovo radi, ali ovo je moj trik kako da smanjim unos šećera sinu koji ne želi jesti ništa drugo za doručak osim čokoladnih pahuljica", napisala je.

Odličan trik kojim možete jače ugrijati prostoriju, ali ne i povećati račune!

Njezin trik je da, uz čokoladne, kupi i rižine pahuljice i svakoga jutra pomiješa ih u omjeru 50:50. "Izgledaju zanimljivo, smanjite količinu šećera i to bez da mijenjate okus! Radim ovo godinama i nije se nikada žalio."

Mnogi roditelji su joj zahvalili na tome što je podijelila trik. "Kako dobra ideja, mame su tako pamente. Hvala na dijeljenju!", napisala je jedna osoba, a druga je komentirala kako je ovo zapravo jednostavno za napraviti, a tako genijalno, prenosi The Sun.

Ovo je 10 najdzravijih namirnica koje biste trebali jesti za doručak:

1/10
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije