Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan potez

Prije nego su izašli na spoj poslao joj je obrazac koji treba ispuniti, kako bi bio siguran da će se dobro provesti

@maytheeleven/TikTok
10.11.2021.
u 12:23

Pitao ju je želi li na večeru, u kino, muzej, na planinarenje, plažu, sladoled, toplu čokoladu ili skejtanje, a mogla je odabrati i kombinaciju više stvari ili predložiti nešto što nije navedeno.

Djevojka imena Katrina podijelila je na društvenim mrežama neobičnu situaciju u kojoj se našla kada je s mladićem imena Graham dogovarala spoj. On ju je, naime, pozvao da se vide uživo nakon što su se dopisivali, a kada je pristala stigao joj je neobičan zahtjev od strane njega koji je trebala ispuniti. 

Poslao joj je obrazac, odnosno online upitnik o njezinim interesima i stvarima koje voli kako bi ju što bolje upoznao i prije samog susreta i osigurao da se oboje dobro provedu.

Pitao ju je želi li na večeru, u kino, muzej, na planinarenje, plažu, sladoled, toplu čokoladu ili skejtanje, a mogla je odabrati i kombinaciju više stvari ili predložiti nešto što nije navedeno. Ako se odluči za restoran, onda slijedi još jedno pitanje - kakvu hranu voli jesti - koje bi Grahamu olakšalo odabir lokala.

Katrina je ispričala da je odabrala sve opcije kako bi mu olakšala organizaciju spoja, a onda je stiglo još pitanja. Kakvu odjeću želi da oboje nose, od pidžame do haljine i odijela s kravatom. 

Za kraj je još trebala dodati neke bilješke i napomene, ako ih i ima. 

Ne samo da je kreirao cijeli ovaj upitnik, Graham je za kraj poslao dokument s rezultatima, odnosno Katrininim odgovorima kako bi tijek spoja imala na jednom mjestu. 

Ljudi koji su vidjeli Katrininu objavu šokirani su Grahamovim trudom, ali pozitivno. "Ovo je onaj tip muškarca koji ima super ideje za spoj i nakon 27 godina braka. Odobravam.", napisao je netko.

Graham nije stao s upitnicima ni nakon spoja. Poslao je novi u kojem je pitao je li bilo neugodnosti tijekom izlaska, je li osjećala mučninu, leptiriće u trbuhu i ubrzano lupanje srca, ali Katrina kaže da ga nije ispunila, već je samo nastavila izlaziti na spojeve i sada su u vezi na daljinu, prenosi LADbible.

@maytheeleven surprise my life changed slightly #lifeupdate #relationships ♬ original sound - Maythe Eleven

Muškarca pozvali na spoj s urnebesnom porukom, evo na koga je `pao`

1/2
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije