Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna što napraviti

'Uvijek sam preumorna za seks i potpuno sam zapostavila intimu sa suprugom'

shutterstock
09.11.2021.
u 21:00

Njezin muž želi imati seks jednom ili dvaput tjedno, što je po njoj sasvim pošteno, ali ona jednostavno nemam energije ni želje.

 - U braku sam 13 godina i imam troje divne djece.  Radim četiri dana u tjednu na stresnom poslu i često sam na laptopu do kasno u noć. Imam 43 godine i iako mislim da još nisam blizu menopauze, potpuno sam prestala sa seksom - napisala je jedna žena za stručnjakinju Coleen Nolan.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Njezin muž želi imati seks jednom ili dvaput tjedno, što je po njoj sasvim pošteno, ali ona jednostavno nemam energije ni želje. Stvarno je umorna, za što zna da su zaslužna djeca i užurbani posao, ali ako ne da otkaz, što si ne mogu priuštiti, ne znam što drugo napraviti.

- Tu je cijeli vaš problem. Kombinacija umora, stresa i prigovaranja dovoljna je da odbije svakoga od seksa. Ne znam kojim poslom se bavite, ali zvuči kao da trebate postaviti neke granice. Mislim da bi ponekad, čak i ako je to samo jedan dan u tjednu, trebali ugasiti laptop, isključiti telefon i koncentrirati se na supruga. Ponekad se u braku jednostavno morate potruditi, a nakon uloženog truda shvatite ćete da se isplati - odgovorila joj je Coleen.

Istraživanje: Pranje suđa smanjuje stres i tjeskobu! Slažete li se ili ipak prepuštate pranje perilici? 😂😉

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar dr. Evil
dr. Evil
23:36 10.11.2021.

Ako sam dobro shvatio, lik želi seks sa vlastitom suprugom ?

MO
montello
12:57 10.11.2021.

naći će on drugu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije