Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aminess hoteli

Prijavi se na gourmet radionicu pod vodstvom Davida Skoke i doživi Istru na najbolji način

Aminess Cooking with Class by David Skoko
17.05.2021.
u 15:16

Kulinarski projekt u hotelu Amines Maestral pruža pravo istarsko iskustvo i uvid u tajne zanata omiljenog hrvatskog chefa

Da Istra nudi mnogo više od prirode za vrhunski turistički doživljaj pobrinuo se hotelski lanac Aminess koji objedinjuje čari odmora u Istri s vrhunskim gourmet iskustvom. Aminess hoteli i kampovi u suradnji s renomiranim hrvatskim chefom Davidom Skokom objedinjuje turizam i kulinarstvo na najbolji mogući način te organizira ekskluzivni gourmet paket za polaznike. Paket uključuje stručne radionice kuhanja, a sve to pod vodstvom jednog od najboljih hrvatskih chefova.

Aminess Cooking with Class by David Skoko ime je projekta koji je namijenjen za sve goste koji se odluče na dolazak u Novigrad i rezervaciju paketa koji uključuje i smještaj. David Skoko vodit će kulinarske vikend-radionice 22. svibnja u restoranu novigradskog hotela Aminess Maestral, dok su ostali datumi održavanja 5. lipnja i 26 lipnja. Međutim, projekt se nastavlja i tijekom rujna i listopada kad gosti još uvijek imaju priliku doživjeti atmosferu istarskog sunca te naučiti kulinarske vještine poznatog chefa.

Pulski chef David Skoko osvojio je srca hrvatske publike u poznatim kulinarskim emisijama te kao omiljeni televizijski kuhar nastavlja usmjeravati zaljubljenike u hranu u radionicama koje će trajati četiri sata i to dva puta dnevno, u jutarnjem i poslijepodnevnom terminu. Osim lokalnih namirnica, polaznici će degustirati i koristiti višestruko nagrađivano ekstra djevičansko maslinovo ulje Vergal koje daje autentični istarski potpis svakom jelu.

Radionica Aminess Cooking with Class by David Skoko novo je poglavlje u ponudi Aminess hotela i kampova koje gostima pruža autentičan doživljaj kulinarstva u opuštajućem ambijentu. Ovaj projekt u hrvatskom turizmu je pravi izazov, kako poručuju iz Aminessa, jer unatoč brojnim restrikcijama, pronašao se način da se gostima omogući jedinstveno iskustvo uz promociju lokalnih namirnica i to sve pod vodstvom omiljenog hrvatskog chefa. Ideja je da se visoka gastronomija približi entuzijastima amaterima, a Skoko s Aminess grupacijom surađuje već dugi niz godina.

Ova gourmet pustolovina polaznicima će omogućiti da dobiju dublji uvid u čaroliju sljubljivanja hrane s pićima, a svaka radionica sadržavat će pregršt maštovitih kreacija. Gosti hotela tako će doživjeti fuziju istarske tradicije i kreativnosti vrhunskog chefa u ovom ekskluzivnom paketu.

- Ovaj novi projekt me izuzetno raduje te za mene predstavlja veliko zadovoljstvo i izazov. Aminess Cooking with Class by David Skoko jedinstvena je prilika za sve polaznike koji će se imati prilike upoznati s tajnama moje kuhinje. Korištenjem lokalnih namirnica s naglaskom na sezonalnost, svoje polaznike ću podučiti kako da osvježe svoje kulinarsko umijeće i dodatno oplemene vlastite recepture. Dobrodošli su svi sa željom za učenjem i odličnom zabavom tijekom odmora - izjavio je chef David Skoko.

Aminess svoju gourmet priču nadopunjuje i posebnim paketima smještaja u suradnji s istarskim vinarima i tartufarima. Tako svi posjetitelji Aminessovih objekata u istarskom Novigradu moći će degustirati vrhunska vina istarskih vinarija Matošević i Coronica po promotivnim cijenama te kušati najpoznatiju istarsku deliciju - tartufe u poznatom OPG-u Karlić. Novim ponudama za jedinstven istarski doživljaj Aminess nastavlja razvijati svoju vrhunsku ponudu koja omogućava nezaboravan vikend u srcu Istre i u znaku savršenog odmora.

 

Oduvijek ste željeli naučiti tajne velikih chefova? Stigao je vaš trenutak

Osvojite smještaj u hotelu Aminess Maestral u Novigradu, Istri – ovdje vas očekuje udobnost soba s pogledom prema moru, opuštajući wellness sadržaji i prilika da kuhate uz poznatog chefa Davida Skoku. Vaš domaćin je jedan od najboljih hrvatskih chefova koji će vam otkriti svoje tajne na posebnoj radionici gdje ćete upoznati lokalne namirnice i naučiti pripremati gourmet specijalitete. No to nije sve, jer smo samo za vas organizirali i vođenu degustaciju za upoznavanje našeg nagrađivanog maslinovog ulja Vergal. Priuštite si nezaboravni vikend u srcu Istre u znaku savršenog odmora i učenju novih kulinarskih umijeća.

Sve što trebate učini za sudjelovanje u natječaju jest popuniti obrazac na dnu članka do 19. svibnja 2021. do 15:00 sati i napisati zašto baš vi zaslužujete odmor u Istri. Najbolji odgovor nagrađujemo nezaboravnim vikendom uz poznatog chefa Davida Skoku.

Sretne dobitnike objavit ćemo u sklopu ovog članka 20. svibnja 2021 u 12:00 sati.

Pravila natječaja možete pronaći ovdje.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem e-maila: info@vecernji.net.

Sadržaj nastao u suradnji s Aminess hotelima i kampovima

Sretni dobitnik je:

Petar Sorić

Čestitamo!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije