Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nutricionisti

Poklon za odgovorne i informirane roditelje: nutritivno provjerene upute za zdrav i ukusan roštilj

Čuvarkuća i roštilj
Foto: PR FOTO
1/2
27.05.2015.
u 15:37

Radi se o jedinstvenom i suvremenom proizvodu iz područja nutricionizma jer su kreatori sadržaja po prvi puta uspješno objedinili najnovije znanstvene i stručne spoznaje te gastronomiju.

Čuvarkuća.hr i Definicija hrane predstavili su prvi u nizu edukativnih sadržaja iz područja primijenjenog nutricionizma.

Povodom svojeg četvrtog rođendana portal Čuvarkuća.hr poklanja hrvatskim obiteljima trenutno najtraženiji nutricionistički savjet - upute za zdrav i ukusan roštilj. Infografika ROŠTILJA prva je u nizu edukativnih sadržaja koju Čuvarkuća potpisuje u prijateljstvu s nutricionistima iz Definicijahrane.hr, a koji će korisnicima predstavljati najvažnije i najsažetije informacije o prehrambenim namirnicama i njihovoj upotrebi.

Radi se o jedinstvenom i suvremenom proizvodu iz područja nutricionizma jer su kreatori sadržaja po prvi puta uspješno objedinili najnovije znanstvene i stručne spoznaje te gastronomiju. Kroz koncept primijenjenog nutricionizma, svi prijatelji Čuvarkuće imat će na raspolaganju najbolje od oba svijeta: nutricionističke savjete i kulinarsku praktičnost. Stručne informacije infografika definiraju prijateljice Čuvarkuće – Tena Niseteo dipl.ing.preh.teh i Karmen Matković Melki dipl.ing.preh.teh, trenutačno vodeće hrvatske stručnjakinje s područja nutricionizma koje surađuju na postavljanju europskih politika i pravilnika o pravilnoj prehrani. Infografika ROŠTILJ prva je u nizu infografika koje će izaći iz Čuvarkućine radionice, a praktičan vizual pratit će detaljan tekstualni opis – za one koji žele znati više.

„Vođeni idejama odgovornog, pozitivnog i informiranog pristupa roditeljstvu Čuvarkuća je u četiri godine pozorno slušala potrebe svojih korisnika te okupila najbrojniju mrežu stručnjaka, udruga, tvrtki i pojedinaca s kojima će odgovoriti na potrebe hrvatskih obitelji jedinstvenim sadržajem brendiranim logotipom Odobrila Čuvarkuća.hr.“, istaknula je Nina Išek Međugorac, direktorica portala Čuvarkuća.hr.

Također, uskoro kreće i dodjela Certifikata - Odobrila Čuvarkuća svim edukativnim programima/proizvodima/uslugama koji podržavaju siguran i zdrav razvoj obitelji, a temelje se na znanstveno provjerenim činjenicama te iskustvu naših korisnika.

Foto: PR FOTO

„Objavili smo više od tri tisuće edukativnih članaka. Okupili smo stotinjak opinion makera iz područja zdravlja, prehrane, slobodnog vremena, prava, financija, životnih stilova i njege te stvaramo najveću bazu znanja, provjerenih preporuka kroz sve faze obiteljskog života.“, istaknula je Iva Ušćumlić, urednica portala.

„Odlučili smo razvijati komunikacijsku platformu u kojoj će osim uredništva sadržaj kreirati korisnici, stručnjaci, ali i tvrtke-partneri koje umjesto klasičnih oglasa nude informaciju, stručnost i dodatnu vrijednost korisnicima. Jedino je takav pristup odgovarao našoj viziji promocije odgovornog i informiranog roditeljstva. Iako su se u to vrijeme prodavali uglavnom banneri danas sve više tvrtki razumije i dijeli našu viziju – i Čuvarkuću koriste kako bi korisnicima, uz proizvode i usluge, osigurali sadržaj, informaciju i pomoć.“, dodala je Nina Išek Međugorac.

>>Donosimo 5 savjeta za savršen roštilj!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije